2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم میگه مامان بیا کمللت دلد میکنه خودم ماساج بدم خوب بشی مامانی جونم یه حس خوبیهههه از جمله های عاشقانه پدرش خیلی بیشتر بهم میچسبه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

اینو همیشه یادت باشه یه تار موتو به دنیا نمیدم...اگه جلوت از یه دختری حرفی زدم یا چیزی اصلا به خودت نگیر و هیچوق خودتو با هیچکس مقایسه نکن چون من با هیچ دختری عوضت نمیکنم و یا خدا منو خیلی دوست داشته یا تو رو خیلی دوست داشته ک ما رو قسمت هم کرد

♥ب خودم قول دادم یه «من» بهتر شم.یه دختر پر از انرژی و شاد.قول دادم ادم درون گرای سابق رو رها کنم.قول دادم بیشتر کتاب بخونم،گلای رنگی برا خودم بخرم و هر روز صبح بوشون کنم،قول دادم از الان برای فرزندانم در اینده مامان خوبی باشم♥قول دادم از الان به جای حرص خوردن از دست خانواده مادری و شوهری به پیشرفت و ارتقای خودم فکر کنم♥ من یه «من» جدیدم

اینم گفت اگه برای من نباشی بازم روت غیرت دارم حتی اگه با کس دیگه ای ازدواج کنی  پشت دستمو داغ میکنم دیگه به کسی نگاه نکنم و تنها بمونم خیلی به دلم نشست 😆😇

هیچوقت هیچ چیز همیشگی نیس:)))

حرف عاشقانه که زیاد میزنه شوهرم همشونم قشنگن ولی اینکه هرازگاهی شبا بعلم میکنه ومیگه حلالم کن نتونستم خوشبختت کنم وشوهرخوبی باشم برات اینو دوست دارم

آهای کوه غیرت صدامونو داری؟هوامون خرابه هوامونو داری؟!
عجیبه. چرا؟

چون اون شخص باید ازم متنفر میشد 

کارایی که در مقابل کارهای خودش انجام دادم دلیلش بود 

ی جور انتقام😁که کلی کیف کردم بابتش

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
پسرم میگه مامان بیا کمللت دلد میکنه خودم ماساج بدم خوب بشی مامانی جونم یه حس خوبیهههه از جمله های عا ...

الهی 😍چ حس شیرین و دلنشینی 

https://abzarek.ir/service-p/msg/138343   🖤 دوست دارم بابا🖤🦋
اینم گفت اگهب رای من نباشی بازم روت غیرت دارم حتی اگه با کس دیگه ای ازدواج کنی یا پشت دستمو داغ میکن ...

یاد یکی ازخواستگارام افتادم میگفت من منتظرت میمونم حتی اگر شوهرکنی😄نامرد انتظارطلاق گرفتنمو داشت

آهای کوه غیرت صدامونو داری؟هوامون خرابه هوامونو داری؟!

شوهرم همیشه بم میگه حس مادر به فرزندشو که میدونی تا چه حده ؟

من‌حتی از مامانتم بیشتر دوست دارم🙃

یه بارم شب نگاهم به اسمون بود گفتم عع ماهو میبینی چه خوشگله نگام کرد گف اره خیلی خوشگلی ماه من🙂🌙

خیلی جمله های دیگ هس اما این قشنگترینشه😁

تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌
الهی 😍چ حس شیرین و دلنشینی 

الهی نصیب همه بشه این حس شیرین 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش