2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 10کیلوپارسال کم.کرده بودم باکالری شماری ورقص..روزی 1200کالری میخوردم ویو الی 2ساعت رقص..من 75بودم خودموبه 65رسوندم..الان باردارم وچندروز بعدزایمانمه شدم81کیلو..ولی فکرمیکنم به راحتی میتونم کم کنم..

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓

من اطرافم کسایی که لاغر شدن زیادن

اما همه با عمل😂

ولی خب میخوای لاغر کنی تحرک داشته باش نه که قدم بزنی اروم

قشنگ روزی کمه کم نیم ساعت برو بدو

جوری که نفس نفس بزنی و عرق کنی

غذاتو کم کن اما رژیم غذاییت اصولی باشه که دچار مشکلات نشی مثلا ریزش مو نگیری ویتامینای بدنت کم نشه خلاصه که به خودت اسیب نزنی

صبور باش و عجله نکن

لاغر کردن اصولی و سالم طول میکشه

چون یه حد مشخصی در ماه باید کم کنی

من اطرافم کسایی که لاغر شدن زیادن اما همه با عمل😂 ولی خب میخوای لاغر کنی تحرک داشته باش نه که قدم ...

قدم زدن آروم فایده نداره؟ آخه من روزی یک ساعت آروم قدم میزنم

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

قدم زدن آروم فایده نداره؟ آخه من روزی یک ساعت آروم قدم میزنم

نه گلم نداره

چربی باید اب بشه

داخل بدن اون چربیای سفت باید شکسته بشن تا اب شن

دوییدن اوایل سختت هست

اما بعد سه ماه ببینی که وزنت کم شده هم انگیزت بیشتر میشه هم عادت میکنی😘

نه گلم نداره چربی باید اب بشه داخل بدن اون چربیای سفت باید شکسته بشن تا اب شن دوییدن اوایل سختت ه ...

آخه من قبلا ی رژیم پیش دکتر تغذیه گرفته بودم . داخل برنامش نوشته بود نباید طی رژیم ، ورزش های سنگین انجام بدم .دویدن هم جزءش میشه؟ 

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

آخه من قبلا ی رژیم پیش دکتر تغذیه گرفته بودم . داخل برنامش نوشته بود نباید طی رژیم ، ورزش های سنگین ...

شما اگر فقط بخواید با کم خوردن و رژیم غذایی لاغر کنید پوست شل میشه و بدن اذیت میشه

ورزش خوب مثل دوییدن در کنار رژیم غذایی باعث میشه ماهیچه ها و پوست سفت بشن و بدن سالم تری هم داشته باشین

و راحت تر وزن کم کنید