2777
2789
عنوان

بیا دستور غذا بگو دستور غذای خوشمزه بخون

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 61 پست
ببخشید ولی اون تخم مرغ آب پز خرابش کرد

چرا ؟ 😂 خیلی خوشمزه است  میتونی توش تخم مرغ نذاری سلیقه ای

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
منم برعکس عاشق آشپزیم ولی بچه ها حوصله نمیزارن بمونه

من چندسال پیش خیلی مشتاق آشپزی بودم آخه دانشگاهم تموم شده بود فکر میکردم الانه که شوهر کنم یه غذاهای جدیدی هم یاد گرفتم که مامانم نمیپخت هنوز شوهر که نکردم هیچی مامانم کوفت هم بهم بده بخورم میخورم حوصله غذای جدید که هیچی حوصله آشپزی هم ندارم تازه حوصله ایراد گرفتنم ندارن 

حالا گفتم بذار غذای جدید یاد بگیرم گور به گور شده نیومده خودم که آدمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ؟ 😂 خیلی خوشمزه است  میتونی توش تخم مرغ نذاری سلیقه ای

من تخم مرغ آب پز اصلا نمیخورم کرونا گرفتم اندازه پنج سال گذشته ام تخم مرغ آب پز خوردم حالا دو سه روز خوردم دیگه لب نزدما

اخه فکر کن داری مرغ به این خوشمزگی رو میخوری یهو عاشقت بخوره بخ تخم مرغ و بوش بپیچه  مثلا انگا ...

🤣🤣 جالب بود   تو خانواده ما همه تخم مرغ دوست دارن 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
من تخم مرغ آب پز اصلا نمیخورم کرونا گرفتم اندازه پنج سال گذشته ام تخم مرغ آب پز خوردم حالا دو سه روز ...

من فقط با این غذا تخم مرغ آبپز اونم زرده اشو دوست دارم اما خانواده ام عاشقشن 😂

ای وای چرا اخه عزیزم نکنه نامادریه

نه بابا کوفت که نمیده ولی قبلا خیلی با آب و تاب غذا درست میکردم و از غذای آبجیم و مامانم ایراد می‌گرفتم ولی الان دیگه حاضرم هر غذایی میپزن بخورم نق هم نزنم فقط خودم نخوام زحمت پخت غذا رو بکشم 

حالا امشب دلم هوس یه غذای جدید و خاص و شگفت انگیز خواست ترفندهای آشپزی خوب بود ولی تقریبا غذایی که تا حالا نخورده باشم و خیلی خاص باشه نصیبم نشده

توام مثل من شکمویی🤣🤣🤣

آره شکمو که هستم ولی یه مدت انگیزه ام واسه آشپزی رو از دست دادم هم پوستم حساسه هم تنبل شدم هم بی انگیزه شدم چندسال پیش میخواستم شوهر و فک و فاميلش رو زخمی کنم دنبال غذای جدید بودم هنوز ازدواج نکردم دیگه انگیزه ندارم