2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق منیا تو 😘😁

فداتشم😍❤️

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
نشی که حیفی

😁💞

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
ای بابا بیا تف بزنم بچسبونمت 😐😂

😂💔

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:
چطوری حساب میکنین؟  من هنوز بلد نیستم ، یعنی چی

عزیزم نیمه دومی یعنی مهر ،آبان،آذر و... که داخل ماه های هستن که مدرسه هست خب؟ 

یعنی کسی داخل ماهی متولد بشه که مدرسه هست نیمه دومی هست و کسی داخل ماه های دیگه مثل فروردین..... متولد بشه که مدرسه نیست نیمه اولی هست 

مثلاً من ۳۰ مهرم یعنی نیمه دومم 

وقتی خواستم برم کلاس اول چون ۳۰ روز از مدرسه گذشته بود قبولم نکردن 

و اونی که نیمه دومی هست کلاس ۳ راهنمایی میشه ۱۵ سالش و اون که نیمه اولی هست میشه ۱۴ سالش 

این یک سال ماله همین هست که طرف نیمه اولیه یا نیمه دومی

Just a little girl 🗿
عزیزم نیمه دومی یعنی مهر ،آبان،آذر و... که داخل ماه های هستن که مدرسه هست خب؟  یعنی کسی داخل م ...

اوههه یس 

مرسییی 

بلاخره فهمیدم😂🙌♥️

ما مسئول افکار دیگران نیستیم، کسی که بخواد همه رو از خودش راضی نگه داره باخته ...