2777
2789

چند وقته رابطمون تموم شده.. خودش تموم کرد توی تاپیکای قبلیم هست که چجوری تموم کرد..

پیجم بازه، نه من اونو فالو دارم نه اون منو اما دیروز دیدم استوریمو دیده. تا الان هیچکدومو نمیدید.. اما دیده..

بنظرتون میخواد برگرده؟

بخاطر فقط سین زدن استوریم نمیگم شاید بخواد برگرده، توی تاپیکا قبلیم هست.. حس میکنم..

کسی تجربه شو داره؟ بنظرتون حسم درسته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم شاید از اون مشفله هایی ک بابتش کات کردین

دور شده و یادت افتاده😕

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
دوبار هربار از طرف خودش بود هربارم برگشت

پس بر میگرده ولی من میگم محلش نده یه درد نمیخوره میره دوراش میزنه کسی  گیرش نمیاد دوباره میاد سراغ تو آدم کسیو بخواد بیهود بی حهت کات نمیکنه میدونم گوش نمیکنی دوباره برمیگردی ولی اشتباهه غرور داشته یاش بزار برا داشتنت به خودش سختی بده

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

بعضی ادما رو باید توی همون گذشته جاشون گذاشتو به راهمون ادامه بدیم این اقا اصلا مسئولیت پذیر نیست ونمیدونه برابر احساس یکی دیگه مسئوله اگه الان بپذیرش وقتی مشکلات وسختی ها زیاد بشن رهات میکنه ومیره وباز موقعی که همه چیز درست شد برمیگرده وطلب بخشش داره .همه جوانبو بسنج ودرست تصمیم بگیر ایا لایق یه فرصت دیگه (در صورت اینکه بخواد برگرده)هست یا نه واگر توی دادگاه عقلت لایق نبود برای همیشه رهاش کن ورفتار وکارهایی که میکنه برات مهم نباشه

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...
پس بر میگرده ولی من میگم محلش نده یه درد نمیخوره میره دوراش میزنه کسی  گیرش نمیاد دوباره میاد س ...

سختیو که باید بکشهههه چون خیلی اذیتم کرد، اما اینکه هربار با یه حرکت بهمم میریزه اعثپصابمو بهم ریخته یکمی