2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی ممنون میشم ازت

بلواربعثت بین بعثت 12و14ساختمان مهدی طبقه سوم دکترملیحه امیریان 

ایشالانتیجه بگیری 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد!ویرانه مارابگذارید ک ویرانه بماند...

بلواربعثت بین بعثت 12و14ساختمان مهدی طبقه سوم دکترملیحه امیریان  ایشالانتیجه بگیری

شما خودت رفتی پیشش نتیجه گرفتی؟

نوبت دهیش چجوریه؟

فقط کارش ای وی اف هست؟

خدایا دوستت دارم
کلینیک ارمغان کدوم دکترش عزیزم

اونجا نمیشه فقط پیش یه دکتر رفت.گروهی کار میکنن برات پرونده تشکیل میدن هر جلسه یه دکتر ویزیت میکنه.من خودم رفتم که موسوی فر ویزیتم کنه ولی گفتن اینجا نمیشه باید بری مطبش.اونجا هم که انقدر شلوغه و دیر نوبت میدن نرفتم دیگه گفتم همین کلینیک خوبه.هم آزمایشگاه داخلش داره هم رادیولوژی و سونوگرافی و....دیگه نمیخاد بعد که ازمطب اومدی بیرون هی دنبال سونو گرافی بگردی و خودتو علاف کنی

ررنگی  رنگی و شاد باش یادت  نره  زمین باآدمای  خوشحال خوشکلتره.
شما خودت رفتی پیشش نتیجه گرفتی؟ نوبت دهیش چجوریه؟ فقط کارش ای وی اف هست؟

بله من تقریبا3ماهه دارم میرم پیشش قرص میخورم هنوز نتیجه نگرفتم ولی ازخانومای اونجامیومدن می‌پرسیدم خیلی ازش تعریف میکردن. هم اینترنتی نوبت داره توگوگل بزنی هم ب مطبش زنگ بزنی. متخصص نازایی وفوق تخصص لاپاراسکوپی وivf

من ۲ سال ازدواج کردم و چون دیر ازدواج کردم دیگه جلوگیری نداشتم از اولش 

آها پس مشکلت ازخودته 

ایشالانتیجه بگیری گلم

بله من تقریبا3ماهه دارم میرم پیشش قرص میخورم هنوز نتیجه نگرفتم ولی ازخانومای اونجامیومدن می‌پرسیدم خ ...

ببخشید سوال میپرسم دوره ای وی اف حدودا چند ماه طول میکشه

و اینکه بعدش نیاز به استراحت خاصی داره؟

اخه من ی ازمومی دارم میخوام بدونم شما که شروع کردین چجوریه

خدایا دوستت دارم