2777
2789
ببخشید سوال میپرسم دوره ای وی اف حدودا چند ماه طول میکشه و اینکه بعدش نیاز به استراحت خاصی داره؟ ا ...

من هنوزکارم ب ای وی اف نکشیده گلم قرص تحریک تخمدان میخورم هنوز ببینم چی میشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد!ویرانه مارابگذارید ک ویرانه بماند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا باورت میشه هنوز هیچ دکتری هم نرفتم استرس میگیرم

یعنی تاحالادارومصرف نکردی میخای بری ای وی اف کنی🙄

نه نرفتم

😐راه اخرومیخای اول بری شایدمشکلت باقرص حل بشه عزیزم بروپیش همین دکتر پس کارش خوبه راهنماییت میکنه قبلش ب شوهرتم بگویه آزمایش اسپرم بره بده ک مطمئن شی مشکل ازاون نیس

راستش من واسه تحصیل ایران نبودم اومدم ازدواج کردم ولی ازدواجم دیر شد الانم حاملگیم به مشکل خورده زمان زیاد ندارم که بخوام کلی دارو ازمایش کنم ببینم جواب میده یا نه

الانم برم اینجا ی سری ازمایشات سونو اینا میده معلوم میشه که امیدی هست یا نه یا اینکه برم ای وی اف

خدایا دوستت دارم
راستش من واسه تحصیل ایران نبودم اومدم ازدواج کردم ولی ازدواجم دیر شد الانم حاملگیم به مشکل خورده زما ...

چندسالته عزیزم مگه. نه شمابه شوهرت بگواول یه آزمایش بده بعدشمابروپیش همین دکتره راهنماییت میکنه خودش سونو واژینال میکنه بری بهت میگه وضعیتت چجوره اگ مشکل خاصی نباشه دوسه ماه بهت قرص میده اوناروبخوربعداگه نتیجه نگرفتی بروiuiیاivf

الان شما هم تحت نظر هستین و شروع کردین

آره من یه بار ای یو ای کردم نتیجه نداد. ای وی اف شروع کردم پارسال تخمک کشی کردم ولی تا الان نتونستم برم برا انتقال.شاید تا ماه دیگه برم

ررنگی  رنگی و شاد باش یادت  نره  زمین باآدمای  خوشحال خوشکلتره.