2777
2789

من پارسال مادرم از دست دادم ، پدرم برگشت شهرستان با یه خانمی ازدواج کرد ،خانواده همسرم هم شهرستان هستن تو تهران فقط یه خواهر دارم اونم با بچه های خودش و خانواده شوهرش سرگرمه، من اول خدا بعدش فقط همسرم دارم 😭😭😭

میشه دعا کنید زودتر باردار بشم از تنهایی در بیام

کاش تصویرت نفس می کشید مادر

من بچه بودم مادرم به رحمت خدا رفتن پدرم ده ساله به رحمت خدا رفتن

خواهر برادرام دنبال زندگی ورفتار خودشون هستن 

خانواده همسرم دختر پرستن وجود ونبودشون یکیه تقریبا 

خلاصه منم شرایط تو را کاملا درک میکنم

خیلی سخته

دلتنگی غریبی 

اما خدا هست ومیبینه

خالق هوای مخلوقش را داره

کاش مجازی نبود دل سیر بغلت میکردم وگریه میکردم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
من بچه بودم مادرم به رحمت خدا رفتن پدرم ده ساله به رحمت خدا رفتن خواهر برادرام دنبال زندگی ورفتار خ ...

عزیزم خیلی خوبه درکم میکنی ، هر روز دارم گریه میکنم مادرم تنها رفیقم بود روزهای سختی گذروندم، الان فقط از خدا یه بچه میخوام یه کم دنیا برام راحت تر بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سلام. خدا مادرتو رحمت کنه به خودتم یه نی نی ناز و خوشگل و سالم بده

عزیزم تو نت درمورد ظرفشویی سام سرچ کردم تاپیک شمارو دیدم. شما چند وقته ظرفشویی سام دارین؟ راضی هستین ازش؟؟؟ منم میخوام برا جهیزیه ام بخرم موندم چه مارکی خوبه الجی و اینام ک خیلی قیمتا بالاس

ممنون میشم اگه دیدی جواب بدی

عزیزم سلام. خدا مادرتو رحمت کنه به خودتم یه نی نی ناز و خوشگل و سالم بده عزیزم تو نت درمورد ظرفشویی ...

راضی هستم اما رو میزی نگیر ، بزرگاش کاربردی تره