2777
2789
عنوان

واکسن زنان باردار و زایمان آنها

157 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

شما کسی رو سراغ دارین که واکسن زده باشه و زایمان کرده باشه؟

من یه دز واکسنو زدم درصدی نگرانی دارم البته توکلم ب خداست و دلم قرصه تقریبا میدونم ک زن واکسن حتما بهتر از نزدنشه ولی خوب گویشها هم رو احساساتم تاثیر گذار بوده 

حالا آیا شما تجربه ای داشتین یا دیدین ؟

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...

چند هفته ای منم دوز اولو هفته ۳۳زدم منتظرم زایمان کنم استرس دارم

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هفته ۲۸هستم

انشاالله که مشکلی نیس 

چون عقل میگه اینم مثل واکسن کزار میمونه 

ماها بدنمون ضعیفه اگه درگیر شیم خطرش خیلی بیشتره

من که دکترم گفت نباید بزنی و نزدم.گفت تو آمریکا هم زنای باردار حتی فایزر رو نمیزنن بعد تو ایران...

نه عزیزم اونام دارن ب سرعت واکسینه میشن 

هفته ۲۸هستم انشاالله که مشکلی نیس  چون عقل میگه اینم مثل واکسن کزار میمونه  ماها بدنمون ...

انشالله که نباشه من الان هفته ۳۷ ام دوز دومو دیگه نزدم نمیخوامم بزنم وایسادم زایمان کنم بعد برا دوز اولم همش استرس دارم نکنه طوری شع

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

من کزاز رو زدم گفتن دوهفته بعد باید واکشن کرونا رو بزنم تداخل ایجاد نشه  توکل به خدا من با چند ...

منم چهارشنبه بعد باید کزاز بزنم چون چهارشنبه قبل سینوفارم زدم

نه عزیزم اونام دارن ب سرعت واکسینه میشن 

دکترم خودش چند ماه از سال آمریکاست.رو هوا حرف نمیزنه. به هیچکدوم از بیمارا توصیه نمیکنه واکسن بزنن مگه خودشون اصرار داشته باشن

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله که نباشه من الان هفته ۳۷ ام دوز دومو دیگه نزدم نمیخوامم بزنم وایسادم زایمان کنم بعد برا دوز ...

هنوز وقت داری ک چرا نمیزنی دز دومو بعد زایمانم یکماه یا بیشتر نمیتونی واکسن بزنی دیگه خیلی دیر میشه و تو خطری

دکترم خودش چند ماه از سال آمریکاست.رو هوا حرف نمیزنه. به هیچکدوم از بیمارا توصیه نمیکنه واکسن بزنن م ...

رو هوا ک نمیگه اما اون بهتر از سازمان بهداشت جهانی که اطلاعات نداره اونا توصیه ب واکسینه شدن کردن زنای باردارو

رو هوا ک نمیگه اما اون بهتر از سازمان بهداشت جهانی که اطلاعات نداره اونا توصیه ب واکسینه شدن کردن زن ...

عزیزم منم نزدم دکترم گفت نزن.. شما اگ ته دلت قرصه دیگه ته دل مارو هم ک نزدیم و نمیخوایم بزنیم خالی نکن

عزیزم منم نزدم دکترم گفت نزن.. شما اگ ته دلت قرصه دیگه ته دل مارو هم ک نزدیم و نمیخوایم بزنیم خالی ن ...

من الان دل شمارو خالی کردم ؟من سوالم این بود ک برا بچه ها خطرنداره آیا؟

شما ک نزدی چرا باید دلت خالی شه مثلا؟