2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیج tajrobe.amal.bini رو ببین همههه چیو میگه سعی کن از الان نمک کمتر بخوری آب کرفس و آناناس عالیه ...

عزیزم عینک که میگی رو باید حتما یه همراه باهامون باشه که بزاره رو صورتمون یا خودمون میتونیم بزاریم بعد از عمل؟ 

عزیزم عینک که میگی رو باید حتما یه همراه باهامون باشه که بزاره رو صورتمون یا خودمون میتونیم بزاریم ب ...

خودت انقدر خسته ای که حالشو نداری عزیزم.یکی باید باشه

هر نیم ساعت باید بزاره

خودت انقدر خسته ای که حالشو نداری عزیزم.یکی باید باشه هر نیم ساعت باید بزاره

اخه شهرستانم میخام برم تهران عمل کنم. گفتم فقط با شوهرم برم که اونم برگشتنی پشت فرمونه؛ گفتم ببینم نمیشه خودم بزارم بنظرت

اخه شهرستانم میخام برم تهران عمل کنم. گفتم فقط با شوهرم برم که اونم برگشتنی پشت فرمونه؛ گفتم ببینم ن ...

عزیزم شما وقتی از اتاق عمل میارنت بعدش باید سریع از اون عینکه استفاده کنی خودت که جون نداری پاشی

یکی باید باشه ابمیوه بعدا بهت بده

سلام  عزیزم از عملت راضی بودی؟درد داش؟پیش کی عمل کردین میشه کمی توضیح بدین چون بینی ام گوشتیه م ...

سلام گلم خوب شده ولی عالی نشده پیش دکتر صادقی عمل کردم 

درد داشتم ولی قابل تحمل بود