2777
2789
عنوان

خانومای باسیاست

110 بازدید | 16 پست

سلام

میدونم شاید این سوال مناسب نباشه

ولی واقعا پیش اومده

لطفا جواب بدید و بعد بترکونید

فرض کنید همسر شمارو نوازش میکنه و میگه دوست داری؟

بعد شما بگی بله

بعد اون با خنده بگه پس حالا که دوست داری حتما خودت هم اینکارو قبلا میکردی

به این آدم بد دل و شکاک و نا محترم

چه جواب محترمانه ای میشه داد؟

میشه به این نتیجه رسید که خودش مشکل داره؟

خدایا شکرت، یعااالمه

خودش مشکل داره 

ببخسدا لابد قبل شما با یکی بوده که این طرز فکرشه

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم چه جوابی باید بده که متهم نشه؟

بگو از کجا معلوم که خودت قبلا چند نفرو اینجوری نوازش کردی؟ هرکاری که خودت قبلا کردیو به من نچسبون من حس دارم احساس دارم در حال حاضر تو داری نوازشم میکنی خوشم میاد 

من نمیدونم باید چی گفت که این فکر پیش نیاد البته این فکر مال یه آدم مریضه فقط

خاک تو سر مریضش کنم.

خب معلومه زن ها لمس و نوازشو دوس دارن...

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

اون منتظره ببینه تو چی میگی حواست باشه الکی جبهه نگیری خودتو لوس کن نخیر آقایی کسی جرعت نداره   ...

به خودش شک کردم😔

حتما خودش این مدلیه که فکر میکنه منم هستم

خدایا شکرت، یعااالمه
من نمیدونم باید چی گفت که این فکر پیش نیاد البته این فکر مال یه آدم مریضه فقط

من یبار سقط کرده بودم خب سقطم مثل زایمانه بدنم کم جون شده بود خودمم افسرده شده بودم واسه رابطه هیچ حسی نداشتم یبار همسرم ازم رابطه خواست اما من هیچ حسی نداشتم بهش برخورد و بهم برگشت گفت نکنه جای دیگه خودتو خالی میکنی یه قشقرقی بپا کردم اولش بهش توضیح دادم گفتم عوض اینکه درکم کنی این حرفو میزنی من یه بچه سقط کردم هم درد جسمی کشیدم هم درد روحی تو انتظار داری مثل یه تازه عروس ازت استقبال کنم. دو هفته هم باهاش قهر بودم به غط کدن و التماس کردن افتاده بود

به خودش شک کردم😔 حتما خودش این مدلیه که فکر میکنه منم هستم

عزیزم بد ب دلت راه نده چون اینجوری فکر کنی نسبت بهش بی اعتماد میشی 

بی اعتمادم ک بشی این حس دو طرفه میشه زندگیت خراب میشه 

اون حالا ی چی گفته احتمالا حسابی آمپر چسبونده بود حواسش نبود چی میگه 

من یبار سقط کرده بودم خب سقطم مثل زایمانه بدنم کم جون شده بود خودمم افسرده شده بودم واسه رابطه هیچ ح ...

میدونی اونام نیتی ندارن ولی حرسشون ک میگیره نمیفهمن چ چرتو پرتی دارن میگن 

بعدا تازه متوجه اشتباهشون میشن 

میدونی اونام نیتی ندارن ولی حرسشون ک میگیره نمیفهمن چ چرتو پرتی دارن میگن  بعدا تازه م ...

آره میدونم منظوری نداشت فقط خواست یچیزی بگه ولی بهش فهموندم که آدم تو روابط زناشویی هرچیزی رو نباید بگه