2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۵ ساله تو اقدامم و این ماه خیلی امیدوار بودم ولی علائم پریود دارم🥺🥺🥺

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

وای من الان دارم میمیرم😐😑 ی پا درد کمر درد و دل دردی گرفتم مبخوام فرشو گاز بزنم 

یکی بود یکی نبود...اول که بود تو بودی اونی که تو قلب تو نبود من بودم..یکی داشت یکی نداشت...اون که داشت تو بودی اون که جز تو کسی نداشت من بودم یکی خواست یکی نخواست...اونی که نخواست از تو جدا بشه من بودم یکی گفت یکی نگفت...اونی که گفت دوستت دارم من بودم!!!
من ۵ ساله تو اقدامم و این ماه خیلی امیدوار بودم ولی علائم پریود دارم🥺🥺🥺

عزیز دلم ان شاءالله که نینی داری، اینا علامت لانه گزینی باشه.

God help me to be strong enough not to lie to myself 
وای من الان دارم میمیرم😐😑 ی پا درد کمر درد و دل دردی گرفتم مبخوام فرشو گاز بزنم 

من دیشب همینجوری بودم پنج روز مونده ب پریم اما نمیدونم قبلا از این حالت ها نداشتم

خدا کنه حامله باشم

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
ان شاءالله

من اقدام نیستم ولی دختر دارم 

پزیود شدم از درد دارم میمیرم ۷ روزه پریودم اما پاک نمیشم چون کیست دارم انقدررررر تو این روز هفتم خونریزیم شدیده که نگو دارم جون میدم ولی میخندم😂

ایشالا مامان میشی

چرا؟

تا حالا درد پری تجربه نکردیی لعنتی از زایمان سخت ترهههههههههه

یکی بود یکی نبود...اول که بود تو بودی اونی که تو قلب تو نبود من بودم..یکی داشت یکی نداشت...اون که داشت تو بودی اون که جز تو کسی نداشت من بودم یکی خواست یکی نخواست...اونی که نخواست از تو جدا بشه من بودم یکی گفت یکی نگفت...اونی که گفت دوستت دارم من بودم!!!
انشاالله که خدا تمام ماه هایی که قراره انتظار بکشی رو به روز تبدیل کنه عزیزم

مرسی عزیزم❤

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️