2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7431356/من-نمیتونم-بفهمم-چی-درسته-چی-غلط-شما-بهم-بگین-تورو-خدا-بیاین-فقط-

بخدا من وسواس فکری دارم دارم دیوونه میشم خواهش میکنم بخونینبگین

گلم خوندم.ببین هیچ صمیمیتی نشونش ندادی اون فقط عاشق شده بوده ولی شما طردش کردی.اینم بدون ملاکت برا طرد اون اقا اگه فقط ظاهر بوده سخت اشتباه کردی .مشکل ما اینه کسی ک دوستمون داره نمیخوایمش دل میبندیم ب کسی ک ذره ای مارو نمیخوا

گلم خوندم.ببین هیچ صمیمیتی نشونش ندادی اون فقط عاشق شده بوده ولی شما طردش کردی.اینم بدون ملاکت برا ط ...

ن کلا ملاکی نداشتم

واقعا یعنب اشتباه نکردم؟

چرا حس میکنم پیامام بد بوده و نباید میگفتم؟

شما همرو کامل خوندین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن کلا ملاکی نداشتم واقعا یعنب اشتباه نکردم؟ چرا حس میکنم پیامام بد بوده و نباید میگفتم؟ شما همرو ...

بععله پیامات بد نبوده فهموندی اصلا نمیخوایش .اون واقعا دوستت داشته.شما فقط گفتی بعد فهمیدم چقد زشت و ...انسان حق انتخاب داره اوکی ولی حق نداری بگی چقد زشت....چون اون هیچ گناهی نداشته راجب انتخاب چهرش.

بععله پیامات بد نبوده فهموندی اصلا نمیخوایش .اون واقعا دوستت داشته.شما فقط گفتی بعد فهمیدم چقد زشت و ...

عزیزم من اینو خیلی بعدتر فهمیدم

فقط مشکلش این نبودا

گفتم ک فهمیمدم یه ادم خیلی بده ک با ینفر بوده خیلی بدتر

مهم نیست تو ک دوس نشدی باهاش

پس اون سه چهار ماهی ک گذشت چی

اون چی میذاره اسمشو؟

اینک مثلا  بگه با کی تلفنی حرف میزدی من دیدم گوشی دستت بوده من گفتم با دختر داییم

من اینو گفتم ک کسی بهم شکنداشته باشه ولی اشتباه کردم

چون نباید جواب اونومیدادم

نمیدونم واقعا