بازم رفت وبا یه صفحه ی دیگه اومد
بهش گفتم اگ پیام بدی بلاک میکنم ک گف باشه نمیدم
ولی میداد
روز بعد و بعدتر
منم میگفتم نه و پیام نده و ازین حرفا
یبار یه اهنگ فرستاده بود.ک من گفتم کاری ندارم ب اینک نباید اهنگ بفرستی بدتر ازون این خیلی بد سلیقه ای
بد میگف اره من بد سلیقم فقط یجا سلیقم خوبه اگ گفتی کجا ک من جواب دادم میدونم نمیخواد بگی
هی ابراز علاقه میکرد و منم میگفتم از خیابون ما رد نشو ب بابم میگم و ازین حرفا
ولی بازم میومد و میگف
یبار بهم گف مواظب خودت باش ک جواب ندادم باز تکرار کرد گفتم باشه
یا مثلا پیام داد گفتم من با مشاورم و خانوادم دعوام شده تو دیگ حرف نزن
ک گف سرچی گفتم انتخاب رشتم ک باز ابراز علاقع میکرد و اینا
بعدش یبار دیگ پیام داد گفتم دارم اماده میشم برم عروسی مزاحم نشو ک میگف بگو کجاس منم بیام ک گفتم لازم نکرده با شخصیت باش
ک یازم مثلا میگف همو ببینیم ک گفتم نه گف چرا گفتم خودت ک منو میشناسی
یا مثلا تولدت مبارک و اینا ک فقط جواب دادم ممنونم
یا اینک میگف گردنبند خریدم و من مییگفتم نمیخوام بده ب مادر خواهرت
خلاصه این داستان چون برا دوسال پیشه من درست مکالماتو یادم نمیاد فقط میدونم هر وقت گفته دوست دارم گفتم نداشته باش 
یا دعواهای زیادی کردم و دو سه بارم بلاک
ولی ییار گف میشه درخئاستمو قبول کنی ک اونمووقغ سر لج نبودم قبول کردم و فالو کردم گفتم خوبه دیگ؟
تا اینک یروز رفتم بش گفتم ی سوال میپرسم قول بده جواب بدی اکگ بلد نبودی برام گیر بیار گف باشه
گفتم چجری دیلیت اکانت کنم
ک کلی ابراز ناراحتی کرد و لیناا
گفتم ناراحت شدی گف نه گفتم نشدی گف شدم
گفتم عجب دروغگویی هستی .خلاصه گف بختطر من میری ازینحا گفتم نه ازین محیط خوشم نمییاد
دیلیت اکانت کردم و رفتم بیرون بعد ازچندماه متوجه شدم بیو عاشقانه گذاشته با اول اسمم ک رفتم گفتم میتونم خواهش کنم اینو برداری گف این ب تو ربطی نداره و تو ک میگفتی من بدم و اینا
گفتم تو هیچوقت بد نبودی ولی من دلیل داشتم برا رد کردنت ک گف تو فقط بخاطر درست منو رد کردی گفتم من نامزد داشتم ک الکی کفتم البته
گف چرا قبلا نگفتی ک من نابود نشم
اخرشک گفهمونقد کمن ب تو علاقه داشتم توام منو دوس داشتی گفتم من هیچ علاقه ای ب شما  نداشتم
اینم بگم جواب شببخیرو دادم
بچه ها اینا پیاماییه ک من ازشون ناراضیم و حس میکنم نباید میدادم
من وسواس فکری گرفتم خودم نمیدونم کارم درست بوده یا غلط
کل این پیام داددنا شاید سه چهار ماه طول کشید
من ن قراری گذاشتم ن  ابراز علاقه ای ن چیزی اینایی ک نوشتم از نظر خودم بدترین بوده
حالا میخوام بدونم نظر شما چیه؟
کار من خیلی اشتباه بوده؟
من وسواس گرفتم صب تا شب فک میکنم ولی بنتیجه نمیرسم..بچه ها توروخدا واقعی بگید
عاها اینم بگم من بعدا فهمیدم اصلا اون کیه و چیع ک حالم ازش بهم خورد حتی از خودم ک جوابشو دادم
چون یه ادم خیلی بی ارزش و زشت ک حتی ابرویی هم نداشت
من چون تو یه محیط نسبتا کوچیک.یه شهرستان هستم خبردار شدم
لطفت خواهرانه بگین