2777
2789

برام دعا کنید قبول شم 

دفه سوممه ازمون عملی میدم 

خیلی ناراحتم 

کامنت بذارید بعد برگشتم براتون توحید بخونم ❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه ب دعای ملت قبول میشی. قول میدم ۸۰میلیون ایرانی دعا کنن.  تمرین کن  خواهر من تمرین 😁😁

رانددگیم خوبه 

میرم اونجا 

استرس میگیرم خنگ بازی درمیارم 

مثلا هول میشم پام میلرزه نمیتونم کلا رانندگی کنم 

از همینش ناراحتم 😔

رانددگیم خوبه  میرم اونجا  استرس میگیرم خنگ بازی درمیارم  مثلا هول میشم پام میلرزه ...

استرس نداره ک خواهر من   یه دونه قرص هست واسه استرس میخورن عوارض هم نداره یه دونه بخور نیم ساعت قبل کلا ریلکس میشی

آب تا سردی نبینه یخ نمیزنه
رانددگیم خوبه  میرم اونجا  استرس میگیرم خنگ بازی درمیارم  مثلا هول میشم پام میلرزه ...

اگه سابقه ی افت فشار نداری قبلش برو داروخانه بگو استرس امتحان دارم بهت قرص میدن، یا قبل امتحان باید ریلکس کنی و نفس عمیق بکشی

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

اسم قرص یادم رفت  خیلی ها قبل امتحان رانندگی میخورن ریلکس میکنه  عوارض نداره

آب تا سردی نبینه یخ نمیزنه
استرس نداره ک خواهر من   یه دونه قرص هست واسه استرس میخورن عوارض هم نداره یه دونه بخور نیم ساعت ...

چه تفاهمی منم گفتم قرص بخور😁👍

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

انشالله ای دفعه قبولی...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم