2777
2789
عنوان

بچه ها تو کنکور هیچی قبول نشدم

696 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها چندین ساله زحمت میکشم هیچیم قبول نشدم .اللن گیجم .نمیدونم چکار کنم نگین بخون نمیتونم خونوادم اجازه نمیدن اصلا هم حوصله  هیچی ندارم ی رشته زدم همونجوری برم بخونم اونم دولتی نیس الان اونم نمیخونم کاملا بی انگیزم  بچه ها حتی از خونه بیرون نمیرم چکار کنم ؟

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها خیلی وقت گذاشتم الان افسرده شدم ی رشته هم رفتم اصلا درس نمیخونم  .دولتی چیز خوب شهرمون نداش بدون کنکورش

این کنکور مافیایی به درد نخور برای خیلیا هیچی جز افسردگی به دنبال نداره.  خودتونو درگیرش نکنید ...

افسرده شدم .شوهرم خیلی سطح علمیش بالاس من ....

چندساله ای، چندساله پشت کنکور موندی؟چه رشته ای زدی

اینکه شرایطی که هست رو قبول کنی و سعی کنی اروم آروم تغییرش بدی خودش یه هنره،این هنر رو یاد بگیر،تلاش کن با اشتیاق رشته تو بخون،تو چهارسال اینقدر دوره کن درساتو،که برای ارشد رشته ات سراسری بیاری

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔
حتما بايد درس بخوني يعني دوس داري؟ اگر خيلي مهم نيست يه مهارت ياد بگير سركار برو

اره درست میگی ولی خیلی وق گذاشتم عقده ای شدم

بچه ها خیلی وقت گذاشتم الان افسرده شدم ی رشته هم رفتم اصلا درس نمیخونم  .دولتی چیز خوب شهرمون ن ...

منم دقیقا مثل شمام مهم نیست. 

کاراییه حالتونو خوب میکنه انجام بدید. 

اینم برای تموم شدنش و حتی گرفتن مدرکشم شده بخونید که پاس کتید. 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            

رشته ات چی بوده؟اگر دوست داشتی حتما بری دانشگاه همون اولین سالی که کنکور دادی رشته های بدون آزمون یا غیر دولتی میزدی،الان چند سال جلو بودی.

ولی خوب اگر کلا درس خوندن دوست نداری الان یک کاری که علاقه داری رو شروع کن به یادگیری. مثلا یک کار هنری 

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
چندساله ای، چندساله پشت کنکور موندی؟چه رشته ای زدی اینکه شرایطی که هست رو قبول کنی و سعی کنی ارو ...

عزیزم ۲۷.

عزیزم کنکور یکی از راه های موفیقت تو زندگی

تو میتونی هزار تا کاردیگه بکنی و موفق بشی کی میگه حتمااا باید از درس خوندن به جایی برسی

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙