2777
2789

دوستان سلام من ۲۵ روز پیش کرونا گرفتم تقریبا خفیف هم بود .هفته اول بویایی و چشایی نداشتم ولی از هفته دوم خوب شدم .مجدد از روز بیستم  کمی سردرد گرفتم و بویایی و چشاییم هم صفر صفر شد .کسی بوده اینطور شده باشه؟ راه حلی دارید برای برگشت بویایی و چشایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این زودی که دوباره نمیگیری اون هم علائم همونه 

همسرم همزمان بامن گرفت و هفته دوم بستری شد چندین‌بار بیمارستان‌رفتم‌‌ و توو فضای کررونایی بودم میگم نکنه دوبارع گرفتم. راستی خشکی شدید پوست و حالت کهیر هم پیداکردم درکنار ازدست دادن بویایی

عزیزم اتفاقا اینارو امروز گرفتم خانم‌دکتر محمدپور گفته بودن . قلم بینی رو که از عصر استفاده کردم همون پنج درصد بویاییم هم‌ صفر شد 

شربتم‌که باید چندوقت‌خورد ان شاالله اینا خوب باشن 

جدی میگی نمی‌دونم من نگرفتم هنوز 

اره بخدا . چشاییم‌که صفر صفر بود ولی بویاییم یه چیزای تندی مثل نارنگی و عطر ها رو خیلی کم میفهمیدم .اونم‌ بعد قلم‌ بینی صفرشده فعلا

جدی میگی نمی‌دونم من نگرفتم هنوز 

ولی انصافا هرچی گفتن من عمل کردم و خوب هم بوده من هفته اول یه کلداماریسو کامل استفاده کردم سی تی دادم اصلا ریه ام درگیر نشد و بقیه مواردم رعایت کردم البته دو روز خیلی حالم بدبود روز سوم به بعد خیلی بهترشدم ولی همسرم غیر از ویتامین‌سی‌ بقیه رو رعایت نمیکرد زد به ریه اش و بستری شد