2821
2789
عنوان

روغن مالی ناف واسه صاف شدن مو

2327 بازدید | 14 پست

من موهام فرهست بعد یادمه یه جاخوندم اگه روغن مالی کنند ناف رو اروم اروم موها صاف میشه اما متاسفانه یادم نیست چه روغنی بوده کسی تجربه ایی نداره؟؟؟ یا بدونه بهم بگه

من روغن بنفشه پایه زیتون میزنم 

عالی بود

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برای صافی مو من نشنیده بودم. 

ولی برای خشکی لبم روغن مالی ناف با روغن نارگیل زدم سریع جواب گرفتم. عاااالی بود

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

من روغن بنفشه پایه زیتون میزنم  عالی بود

برای صافی مو؟؟

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

حتی برای بهتر کار کردن روده ها و یبوست هم خوبه 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
چه بامزه، کجا خوندی؟؟

تونت بود انگار بوعلی سینا گفته که فری مو واسه خاطر کمبود چربی مورد نیازه مو هست وبا روغن مالی مو روغن کمبدش جبران میشه واروم اروم صاف میشه حالا روغنشو یادم نیست

مرسی جواب دادی، جالبه، روغن نارگیل نسبت به روغن‌های دیگه برای مو خوبه اما نمیدونم برای ناف چطور باشه

نمیدونم حالا بازم تحقیق میکنم ببینم چی خوبه گفتم اینجا بپرسم که کسی بلد نبود

ینی موهات صاف شد توروخدا بگو اگه نتیجه گرفتی

موهام نرمتر شد .یکم براق 

باید دوباره شروع کنم .کلا از یادم رفته بود

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز