2777
2789
عنوان

ترم اولی ها بیاین 🥺😭😭 فن بیان

656 بازدید | 42 پست

وای من خیلی داغونم اصلا بلد نیستم حرف بزنم ، یه هفته اس کلاسامون شروع شده اما من یه کلمه صحبت نکردم ، همه بچه ها میکروفون فعال میکنن و جواب میدن و من فقط حرص میخورم 😭😭 

شده مثلا بلدم جواب سوال استاد و اما می‌ترسم بگم ، بعد یکی دیگه دقیقا اون حرفهای تو دلمو میزنه و استاد بهش میگه احسنت و ...

استرس میگیرم ،  دندونام بهم میخوره دندون قلچه میگیرم ، قلبم انگار میخاد کنده بشه ، میلرزم  ، اصلأ یه وضعی میشه😭😰  بقیه بچه ها انقد صداشون قشنگ و .. خوبه کامل و شمرده و متین حرف میزنن 😢

تو مدرسه اصلا اینجوری نبودم اما 

تو رو خدا اگ راهی ، چیزی واسه تقویت صحبتم چکار کنم 

اینم بگم کلا درونگرا بودم تا الان و خجالتی ام تو جمع 🥺😰🥺😭

خیلی بده مخصوصا دانشگاه آزاد که بدترر

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی منم هستم تقریبا 

تو چت جواب میدی؟

تو چت حداقل حرفاتو بزن 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

بعد یباردوبار میکروفنتو بگوروشن کنن کم کم برات عادی میشه

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

چون انجام ندادی این ترست انقد بزرگه عزیزم 

من دقیقا حالتو میفهمم

عزیزم حتما قرآن بخون خیلی ب اعتماد بنفس  کمک میکنه و ی مشاور خیلی خوب کمک بگیر.  فقط با حرف زدن کم کم راه می افتی. منم دقیقا مشکل شما را داشتم و ضربه بدی خوردم تو درسامو با اینکه تنبل نبودم. شروع کن راه می افتی. اگ بترسی  مثل من بیچاره میشی. فقط شروع کن توکل ب خدا

الله فقط تو را دارم...دستم بگیر...از آن دستگیریهایی ک بمن عزت دهد...
اره اما فایده ندارع اصلا نمیخونن استادا ، فعالیت کلاسی میگن فقط میکروفن

تو کلاس بعدیت بگو میکروفتنو روشن کنن 

میدونما سخته خیلیم هست 

من خودمم چون همین جوری هستم میفهمم ولی الان بهترم

ولی تا امتحان نکنی ترست ازبین نمیره 

صد تا کتاب هم بخونی  فایده نداره 

باید حتما انجامش بدی 

چیزی که میخوای بگی رو بنویس بدار جلوت.بعد دیگه به اونم احتیاج پیدا نمکنی

تو کلاس بعدیت حتما بگوروشن کنن برات 

تو کلاس بعدیت بگو میکروفتنو روشن کنن  میدونما سخته خیلیم هست  من خودمم چون همین جوری هست ...

ببخشید میکروفون فقط خود استاد می‌تونه روشن کنه؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )