2777
2789
عنوان

بچه کلاس اولی

1228 بازدید | 41 پست

کیا بچه کلاس اولی دارن؟؟؟😔دارم دیوونه میشم باهاش عقلمو از دست دادم چرا بلد نیست بنویسه از ظهر دارم باهاش ر رو تمیرین میکنم باز نمیتونه😔😔😔😔

یکیتون صفحه دوازده علوم رو براش توضیح بدین لطفا🥲🥲🥲

لطفا برای خونه دار شدن مادرم ی صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نوشتن واقعا سخته منم با پسرم پیش تمرین میکنم فقط آ بلده باقیو چمن در قیچی مینویسه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
دختر منم دیشب ر بود و امروز د خیلی براش سخت بود  حق بده خب بچن  شما میخای با شما پیش بره ...

الان باید تکلیفشو بفرستم ولی ننوشته معلمش میگه اصلا نباید جای پاک کن تو دفتر باشه اینم هی پاک میکنه رد دادم بخدا   

من پسرم کلاس اوله صبوری کن عزیزم دیگه چاره چیه اولین باره مداد دست میگیرن تو یه صفحه چک نویس باهاش تمرین دست ورزی کن تاعادت کنه بعد که کامل یادگرفت وارد کتاب نگارش کنه سعی کن تشویقش کنی اگه مشقاشونو بنویسه براش یه جایزه کوچیک درنظربگیر پسرمن بااینکارا تاحدودی همکاری میکنه معلم پسرم نگارش وریاضی وفارسی روباهاشون کارمیکنه بصورت مجازی علوم وقران روانشاالله ازهفته بعدمیخواد شروع کنه

بنظر میاد خوب نوشته که اذیتش نکن 

نه عزیزم کمرنگ نوشتم براش ک از روش بنویسه دستش راه بیفته ولی بازم بد نوشته 😔😔😔