2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهواره چطوره فیلماش 

میخام بگیرم ولی هرموقع میرم خونه مامانم اونا دارن چیز خاصی پیدا نمیکنم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
ندیدم تا حالا

ندیدم تا حالا ماهواره نداریم ما باورتون میشه تا حالا فیلم ترکی ندیدم حتا تو گوگل ن اسم فیلما رو میدونم ن هیچی

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
شورشو در اوردن مسخره شده الکی ملتو اسکول کردن کشش میدن همون فصل ۴ باید تمومش میکردن فصل پنجش خیلی خن ...

از کی میده؟

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
ماهواره چطوره فیلماش  میخام بگیرم ولی هرموقع میرم خونه مامانم اونا دارن چیز خاصی پیدا نمیکنم

ما داریم زیاد چیز خاصی نداره همش چرتو پرت و فیلما قدیمی از اون همه شبکه فقط یکیش خوبه که اونم در روز دوساعت فیلم خوب میزاره 

چرتو پرته ولی از تلوزیون ایران حداقل بهتره

تنکس🥲

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤