2777
2789

ناس ی مخدره پس نپرسید 

لا دستمال میزارن و داخل دهان 

حالا جلو روم زل زده میگه من معتاد نیستم فقط برا درد دندون میزارم گاهی چیکار کنم باور کنم؟

کسی بوده بگه داره راس میگه ینی برا درد دندون خوبه؟

همش میگه من معتاد نیستم خب واقعا هیچ ردی از معتادی نداره فقط زرررنگه 

چجوری بفهمم آزمایشی چیزی میشه رفت؟و جواب گرف؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا ناس تنباکو سبزه همون مثل سیگار مواد مخدر نیست ک مصرفشان آزاده نیازی ب آزمایش نیست حالا خیلی مهمه برات ک نکشه‌خودت ی جور جلوشو بگیر

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️  خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:

همه معتادا نظرشون اینه که معتاد نیستن فقط تفرییحی مواد میزنن یا دیسک دارن یا دندون درد دارن یامواد مال دوستشونه!!!!!!بعدم ناس دندوناشو کلا فاسد میکنه و لثه شو دچار خونریزی میکنه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

فقط حواست باشه با زبون خوب بگی که اگر نبود نسبت بهت بی احساس نشه یه درصد امکان بده واقعا راست بگه بعد شرمندش میشه اما اگر بازبون خوب بگی اون شرمنده میشه

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹