2777
2789
عنوان

شوهرم درخواست طلاق داده😒

| مشاهده متن کامل بحث + 4729 بازدید | 22 پست
همه مادر شوهرم از این زرت و پرتا زیاد میگن  ولی پس چرا نوبت دختر خودشون که میشه دخترشون میشه د ...

نه بابا اینا خانوادگی تو شون مرد سالاری ما سال یکبار شمال میریم میاد میگه شما همیشه مسافرت هستید خانوادگی داغونن

بچه ها من معنی اسم پروفایلمو نمیدونستم یهو اینو گذاشتم الانم نمیشه عوض کنم لطفا نپرسید 

پس مهریه و نفقه چی میشه میده یا نه 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بعد از دادخاست طلاق زن سریع باید مهریه اجرا بذاره؟

گلم خانوم از لحظه ای که خطبه عقد جاری شد هر وقت خواست میتونه مهریه رو اجرا بزاره و درخواست نفقه کنه.. ولی در مورد طلاق  باید توی جلسات دادگاه حضور پیدا کنی اگه مهریه و نفقه میخای به زبون بیاری وگرنه قاضی میگه حتما چیزی نمیخاد و حکم طلاقش خونده میشه