2777
2789
عنوان

ازداخل چاه سوسک میاد😫😫😫

928 بازدید | 34 پست

دوستان ازداخل چاه فاضلاب حموم و حتی سینگ ظرفشویی چندباری دیدم سوسک میاد بیرون چیکارکنم دارم دیوونه میشم😭😭

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

خدایا منو بکککککککککککککککککش😭😭😭😭😭😭😭

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  

😭

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای منم دقیقا دیروز دیدم همش ۱۰ روز رفتم سر زندگیم دارم دیوونه میشم از دیروز هی میشورم همه چی احساس میکنم همه چی کثیف شوهرم میگه چسب میزنم نمیدونم کجا رو میگفت چه جوری

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

سم پودری بگیر با آب قاطی کن بریز تو راه فاضلاب  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خدایا منو بکککککککککککککککککش😭😭😭😭😭😭😭

تازه اومدم این خونه تقریبا دوسه ماهی میشه خونه قبلی اینطور نبود شوهرم میگه برا همون طرح اکو لعنتیه براشمام همینجوریه؟🙁

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
تازه اومدم این خونه تقریبا دوسه ماهی میشه خونه قبلی اینطور نبود شوهرم میگه برا همون طرح اکو لعنتیه ب ...

ن نیست ولی خیلی وحشتناکه خیلی خدا صبر بهت بده 

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  

تو چاه دستشویی چاه بست بذارید یه سوراخیم تو سینک ظرفشویی داره اونو ببندید برای چاه دستشوییم از اینایی که سوراخ داره چاه و میبنده بذارید تا سوسک نیاد بیرون

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
وااای منم دقیقا دیروز دیدم همش ۱۰ روز رفتم سر زندگیم دارم دیوونه میشم از دیروز هی میشورم همه چی احسا ...

راهی پیدا کروی به منم بگو میترسم اساسمو سوسک بزنه😖😖😖

سم پودری بگیر با آب قاطی کن بریز تو راه فاضلاب  

چجوری ینی توچاه دسشویی؟

اره ،من حموم و روشویی یه مدل صافی مخصووص خودشونو گذاشتم که نتونن بیان بالا،هر هفته هم سم پاشی میکنم و سوسک کش قهرمان میریزم...نفت هم خوبه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
تو چاه دستشویی چاه بست بذارید یه سوراخیم تو سینک ظرفشویی داره اونو ببندید برای چاه دستشوییم از اینای ...

داره بخدا ازهمون کنارهاش یه سوسکای چاقی میان نمیدونم چطور جامیدن خودشونو😤😤چاه بست چیه عزیزم

اره ،من حموم و روشویی یه مدل صافی مخصووص خودشونو گذاشتم که نتونن بیان بالا،هر هفته هم سم پاشی میکنم ...

داخل چاه میریزی عزیزم؟