2777
2789

چون نی نی سایته سایت نی نی ها

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا حرفم بزنی قورتت میدن درررسته

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
چون نی نی سایته سایت نی نی ها

😂😂😂  

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
نه بحث جا نیست بحث موضوع سایته

اونا هم دل دارن ،جای همه آزاده اینجا وگرنه رسیدگی میکردن

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  

به آقایون کار ندارم اصلا اونا که هستن آدم خجالت میکشه بعضی مسائل رو مطرح کنه اون به کنار

ولی ازتون خواهش میکنم جمع نبندین 

میدونم جدیدا دهه هشتادیا یه کارایی میکنن که اصلا اسم دهه هشتاد بد در رفته

اون روز دختره اومده تاپیک زده دوست پسرم فلان و از من چی میخواد و...

اونم به کنار

ولی باید قبول کرد که همه مثل هم نیستن

بعضیا میان اینجا واسه گند کاری بعضیاهم نه فقط برای سرگرمی

واقعا اگر زیر ۱۸ سال هایی که اینجان خودشونو خراب نکنن چرا برن؟

جمع بستن درست نیست

جمع بستن درست نیست

همین زیر ۱۸ ساله ها بعضیاشون از خیلی بزرگتراهم بهترن

حقیقته باید قبول کرد

لطفا نیاین ریپ بزنین و بهم بپرین

آره من خودم ۱۵ سالمه و میدونم خیلی چیزای اینجا مناسبم نیست

ولی توی تاپیکایی که مناسبم نیست نمیرم

خودم شعور اینو دارم که نرم الکی نظر بدم

اگه دنیا جای خوبی بود که اسم قبرستوناش بهشت نبود...!