2777
2789
عنوان

مدرسه بزرگسالان

169 بازدید | 9 پست

سلام لطفا هر کی اطلاع داره جواب بده... من دیروز رفتم ثبت نام  ؛ تا سوم راهنمایی خوندم باید اول دبیرستان و میخوندم ...

گفتن چون نظام قدیم بودی دوباره دی ماه امتحان سوم راهنمایی و بدیم بعد برم دبیرستان چرا؟ اخه من سوم راهنمایی و خوندم چرا دی باید امتحان بدم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد میخان نظام جدید امتحان بگیرن ازت ک نظام جدید شی 

الان دیگ نظام قدیم رو هیجا قبول ندارن سعی کن نظام جدید بخونی

ذکر یونسیه برا حاجت محال: لا اِلهَ اِلا اَنتَ سُبحانکَ اِنی کُنتُ مِنَ الظالِمین ❤ اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَّمَد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
منم بزرگسالان درس میخونم دارم امتحانایه دهم میدم من نظام جدید بودم  اصلا کمک نمیکنن ب ادم تو ا ...

شما کتاب رو خودتون تهیه میکنین و میخونین؟  من از کجا بدونم چی و باید بخونم؟ 

لابد میخان نظام جدید امتحان بگیرن ازت ک نظام جدید شی  الان دیگ نظام قدیم رو هیجا قبول ندارن سع ...

آها یعنی امتحان سوم راهنمایی برا اون میگیرن ک نظام جدید بشم والا سر در نمیارم خخخ

کتاب و چکار کنم باید خودم تهیه کنم یا خودشون میگن چیا بخونیم؟ 

آها یعنی امتحان سوم راهنمایی برا اون میگیرن ک نظام جدید بشم والا سر در نمیارم خخخ کتاب و چکار کنم ب ...

اره به خاطر اونه 

کتاب اره دیگ باید بگیری تو کتابخونه ها شاید باشه 

اگ میتونی ببین تو فامیلاتون بچه ها کسی دارن قرض بگیر ازشون بخون بعدا میدی به خودشون

برنامه امتحانی میدن بهت ک هر درس تاریخش کی هس میخونی میری امتحان میدی

ذکر یونسیه برا حاجت محال: لا اِلهَ اِلا اَنتَ سُبحانکَ اِنی کُنتُ مِنَ الظالِمین ❤ اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَّمَد وَ عَجِّل فَرَجَهُم