2777
2789

بچمو بخاطز سرطان خون از دست دادم الان میترسم از حامله شدن و اینکه خدایی نکرده بچه دیگم مشکل داشته باشه 😔😔😔

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔

عزیزم حتما برو آزمایش ژنتیک. احتمال این موضوع رو برات محاسبه میکنن. در ضمن خودت و همسرتم باید مرتب خودتونو چکاپ کنید.

انشالا که خدا به دلتون آرامش بده.

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما برو آزمایش ژنتیک. احتمال این موضوع رو برات محاسبه میکنن. در ضمن خودت و همسرتم باید مرتب خ ...

خود دکتر بچم گف نه ژنتیکیه نه ارثی اصلا ربطی نداره 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
خود دکتر بچم گف نه ژنتیکیه نه ارثی اصلا ربطی نداره 

خب اگر دکتر اینطور گفته که جای نگرانی نیست عزیزم. در هر صورت نظر دکترتون شرطه. به علاوه که آزمایش ژنتیک خیالتون رو کاملا راحت میکنه و دیگه لزومی نداره استرس داشته باشی.

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.