2777
2789

یه سوال داشتم لطفا کمکم کنید براتون صلوات میفرستم 

من یه مانتو زرد لیمویی خریدم خیلی گرون بود بعد دخترم بغلم بود خون دماغ شد خونش ریخت به تمام لباسم بعد من بردمش دکتر وقت نشد تا ۲ روز لباسمو بشورم حالا رفتم شستمش با اسکاج انقدر سابیدم کمرنگ شد اما ردش نرفت چیکار کنم بره؟ خیلی گرونه 😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لکه خون رو نمیدونم چیکار کنی تو نت بزن یا فک کنم چند ساعتی بزاریش تو تاید بره لکه اما اگه رنگ مانتوت رفت بده رنگرزی برات رنگش کنن. یا خودت رنگای پودر بخر یکی هفت هزارن رنگش کن 

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
تازه واسه عروسی خریدمش یعنی میره؟ انقدر سابیدم داشت پاره میشد ولی نرفت😭۸۰۰ دادم جاش

صابون بزن بهش بعدش یکی دوساعت باهمون حالت ولش کن بعدش بشور بذار زیر آفتاب.ان شاالله پاک میشه

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉
عزیز بچه دار شدی؟؟خودم پزشکی میخونم اگه دوست داری درخواست دوستی بده کمکت کنم امضاتو دیدم

ممنون گلم آی وی اف کردم الان ۲۷ هفته هستم تو رو خدا دعا کن سالم بغل کنم و زایمان زودرس نداشته نباشم فقط دعام کنید لطفا😘😘😘

سلام دوستان عزیز هر سوالی درباره آی وی اف دارید میتونم کمکتون کنم ‌‌‌❤️❤️
ممنون گلم آی وی اف کردم الان ۲۷ هفته هستم تو رو خدا دعا کن سالم بغل کنم و زایمان زودرس نداشته نباشم ...

وای خداروشکر قد خوشحال شدم😍😍 واسه ماهم دعا کن منم مریضم بیماریم زودتر خوب بشه و خدا بهم بچه بده خیلی تو وضعیت بدیم دیگه خسته شدم نمیکشم 😔😔😔

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔
وای خداروشکر قد خوشحال شدم😍😍 واسه ماهم دعا کن منم مریضم بیماریم زودتر خوب بشه و خدا بهم بچه بده خی ...

عزیزم ممنون ان شاءالله که ب زودی سلامتیت رو بدست میاری و دامنت سبز بشه به اولاد سالم و صالح بحق امام غریب(ع)

سلام دوستان عزیز هر سوالی درباره آی وی اف دارید میتونم کمکتون کنم ‌‌‌❤️❤️
عزیزم ممنون ان شاءالله که ب زودی سلامتیت رو بدست میاری و دامنت سبز بشه به اولاد سالم و صالح بحق امام ...

هیییییییی انشاالله😔😔.... ممنون از دعای قشنگت... 

انشاالله بحق امام رضا که کنارشم خدا نی نی ناز تو وهم به سلامتی و شادی بیاره تو بغلت🥰

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔