2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 48 پست
جالبه الانم هاشا میکنه میگه واسه کله پا کردن یکی ازرئیسا ازش استفاده کردیم منظورش از سرویس اون بوده ...

من دقیق نفهمیدم. شوهرت ب گوشی مامانت زنگ زد چی گفت؟ بعدکی میگفت دست ازسرم بردار. شوهرت یازنه؟ 

درسته ک من همیشه حرف حق میزنم ولی جان مادرتون لایک نکنید. نکنید بابا. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دقیق نفهمیدم. شوهرت ب گوشی مامانت زنگ زد چی گفت؟ بعدکی میگفت دست ازسرم بردار. شوهرت یازنه؟ 

گوشیش خود به خود گوشیه مامانمو گرفته بود شوهرم بهش میگفت دست از سرم بردار

میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستین
دیگه چطور میخوای با همچین مرد کلاش و عوضی ای زندگی کنی؟ هزار جور بهت خیانت کرده تازه میگی من با هم ...

بخدا دلم خونه حالم خیلی بده ازهمه بدتر هنوز قبول نمیکنه

نه چون آخرش دید دارم گوش میدم دادند گفت وای بدبخت شدم

همیشه گوشیتو بذار روحالتی ک تماس هارو بط میکنه اگه ضبط میشد مدرک دستت بود. حالاخوبه فهمیدی اون زنه جسبیده ب شوهرت. ن شوهرت ب اون. نمدونم چی بگم عمه من شوهرش بهش خیانت کرد انقد زجرش داد تمام مریضیها روگرفت. مردی ک خرابه درست نمیشه خاهر. 

درسته ک من همیشه حرف حق میزنم ولی جان مادرتون لایک نکنید. نکنید بابا. 
همیشه گوشیتو بذار روحالتی ک تماس هارو بط میکنه اگه ضبط میشد مدرک دستت بود. حالاخوبه فهمیدی اون زنه ج ...

جالب اینه شوهرمن کلی محبت بهم می‌کرد که شک نکنم فقط واسه مردا یه پیغام دارم توروخدا قبل خیانت زنتونو طلاق بدین چون ماه پشت ابر نمیمونه اون زنم وقتی بفهمه اون زندگی دیگه زندگی نیست

نمیرم قبول نمیکنه که خیانت کرده این حال منو خیلی بدمیکنه

تو کار خودتو بکن بذار اون هی قبول نکنه اصلا ب حرفاش گوش نده. اگ میتونی با خیانت کنار بیای ی تنبیه درست و حسابی ازش کن اگ نمیتونی دیگه اصلا جوابشو نده بهش بگو فقط تو دادگاه میبینمت

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز