2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم یه چیزی بگید

182 بازدید | 10 پست

بچه خواهرم 4 سالشه 1 ماه پیش  سرما خورد تست کرونا داد منفی بود و 4 روز بعد خوب شد الان 7 روزه هیچی نمیخوره فقط یه لیوان شیر صبا بزور بهش میدیم  یه قاشق غذا میذاریم دهنش میریزه بیرون قورت نمیده حتی آبم نمیخوره آزمایش خون و ادارش هم مشکلی نداشته فردا میخوان بستری کنن بیمارستان  ببینن علتش چیه ترو خدا هرکی تجربشو داشته راهنمایی کنه 

ممنون میشم  

دعا کنید چیزی نباشه دارم میمرم

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
تو گلوش دونه ای نبوده؟

خواهرم میگه دکتر دیده گفته چیزی نیست

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد نداره بدنش؟؟ گریه و بی قراری نمیکنه؟؟ 

استرس نداره؟؟ 

ناراحت نشده از چیزی این مدت؟؟ 

یبوست نداره؟؟ 

اخی طفلی خدا کنه زود خوب شه

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم

منم سرماخورده بودم اشتها اصلا نداشتم ،ولی تست ندادم چون  با آب یخ سرما خوردم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
درد نداره بدنش؟؟ گریه و بی قراری نمیکنه؟؟  استرس نداره؟؟  ناراحت نشده از چیزی این مدت؟؟& ...

نه هیچی نمیگه فقط چیزی نمیخوره و وزن کم کرده

شاید داخل گلوش آفت زده ولی پیدا نیست شوهر من کرونا گرفت اینطوری شد

قبلش تو دهنش آفت داشته ولی خوب شده همینجور داره وزن کم میکنه

نه هیچی نمیگه فقط چیزی نمیخوره و وزن کم کرده

اخی خوب میشه انشالله دکتر خیلی خوب ببریدش انشالله خوب میشه

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم
اخی خوب میشه انشالله دکتر خیلی خوب ببریدش انشالله خوب میشه

توکل به خدا انشالله