2777
2789

سلام من دارم دیوونه میشم باردارم 

۴ ماه پیش کرونا گرفتم حس بویاییم و چشاییم رو کامل از دست دادم رفته رفته داشت حوب میشد که واکسن زدم بعد یک هفته از تزریق واکسن دچار یه عذاب بزرگ شدم 

انگار بوی شیمیایی یه ماده ناشناخته که تا بحال این بو رو حس نکرده بودم دائم توی بینیمه

بوی پیاز خیار هندوانه که بهم میخوره اون بو تشدید میشه حتی چایی هم میخورم اون بو رو میده تو این وضعیت بارداری خیلی اذیتم تو رو خدا کسی راه حلی داره بگه

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
شاید بخاطر بارداریه

نمیدونم همسرمم میگه 

آخه تا حالا از کسی نشنیدم اینطور بشه 

شما دیدید کسی تو بارداری اینجوری بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهم بویایی جزو عوارض کرونا هست. ولی تا جایی که میدونم جزو عوارض واکسن نیست. چون باردار هم هستید به نظرم با یک پزشک مشورت کنید

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
توهم بویایی جزو عوارض کرونا هست. ولی تا جایی که میدونم جزو عوارض واکسن نیست. چون باردار هم هستید به ...

ینی نظر شما هم اینه که ممکنه از بارداری باشه؟؟؟

چه دکتری؟؟؟

ینی نظر شما هم اینه که ممکنه از بارداری باشه؟؟؟ چه دکتری؟؟؟

نمیدونم شاید. با پزشک گوش و حلق و بینی یا پزشک متخصص زنان که زیر نظرشون هستید مشورت کنید. 

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
نمیدونم شاید. با پزشک گوش و حلق و بینی یا پزشک متخصص زنان که زیر نظرشون هستید مشورت کنید. 

ممنون از راهنماییتون

دقیقا منم همین جور شدم... همش حس میکنم بوی پیاز میاد ، از لباسم از خودم، غذا هم که نگو مثل زن حامله ببخشید عق میزدم، ادویه هام عوض کردم نشد که نشد، من هفته ای دو بار هم نمی تونم غذا بخورم فقط با میوه زنده م

دقیقا منم همین جور شدم... همش حس میکنم بوی پیاز میاد ، از لباسم از خودم، غذا هم که نگو مثل زن حامله ...

شما کار خاصی نکردید 

بخدا من امروز گریه میکردم 

دلم مثل قبلنا بوی یه غذا که تو خونه بپیچه رو میخواد 

یه چایی خوش عطر 

😔😔😔😔

شما کار خاصی نکردید  بخدا من امروز گریه میکردم  دلم مثل قبلنا بوی یه غذا که تو خونه بپیچ ...

منم یه روز نشستم اینقدر گریه کردم، مامانم میگفت شاید از دست پخت خودت بدت میاد هر روز غذا میآورد ، من عاشق دست پختش هستم ولی وقتی می آورد نگاش می کردم حالم بد میشد میگفتم بو میده، حالم خیلی بد

منم یه روز نشستم اینقدر گریه کردم، مامانم میگفت شاید از دست پخت خودت بدت میاد هر روز غذا میآورد ، من ...

عزیزم من درکت میکنم 

من حتما پیگیر میشم و یه درمانی پیدا میکنم 

عذابههههههههه

منم شما رو درک می کنم، انشاالله خوب بشیم یه دل سیر غذا بخوریم

انشالا عزیزم😭😭😭😭

دقیقا منم مثل شما شدم همش یه بویی که تاحالا حس نکرده بودم استشمام میکنم از خیار و گوجه و هندونه و خیلی چیزای دیگه انگار بوی همشون عوض شده حامله هم نیستم از وقتی واکسن آسترازنکا زدم اینجور شدم البته ۴ ماه پیش کرونا گرفتم دو ماه بعدش واکسن زدم.۱۸ دی باید دوز دوم رو بزنم ☹☹☹☹