یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تمام دوستام بهم بدى كردن و ارتباطمو باهاشون قطع كردم و الان واقعا افسردم ميبينم همه اطرافيانم دايره دوستانشون بزرگه و همش بيرون و دور دورن ولى من كل روز خونه هستم گوشى هم كه دستم ميگيرم مادرم دعوام ميكنه واقعا خسته شدم
من خودم جز ادمایی هستم که باهمه خوبم و حرف میزنم میخندم اما صمیمی نیستم و یه حریمی دارم و کلی بخوام بگم بالای ۱۰ تا دوست دارم اما فقط یه دونش واقعیه که ۱۰ ساله از عمر دوستیمون میگذره
من از کلاس اول که سال تحصیلی رو شروع کردم تا الان هیشکی حاضر نشد با من دوست شه نمیدونم شاید تقصیر خودمو اما هی حس می کنم هیشکی رو نمی تونم قبول کنم واقعا افسرده شدم💔 نمیدونم چی کار کنم🤛😑💔
نمیدونم یهو چیشد بعد کرونا و قرنطینه که یکم از هم دور بودیم همشون اخلاقاشون عوض شده تحویل نمیگیرن منم خوشم نمیاد به زور خودمو به کسی آویزون کنم ، خیلی وقته دیگه پیگیرشون نیستم