من 5 هفته و دو روزم هنوز سونو نرفتم تا دیروز پاهام و دلم درد داشت و خابالو بودم و از خرمالو شله و حلوا سمنو بدم میاد میل به خوردن کاکائو دارم نه هوس کنم ولی بدم نمیاد به جا چایی شیر کاکائو بخورم زیر دلم چند دفه تکون خورده مثله چرخیدن چیزی که فکر کردم بچه تکون میخوره حلقه گرفتم رو شکمم دایره چرخید نمک ریختن رو سرم دماغمو خاروندم تقویم چینی هم پسر نشون میده به نظرتون احتمال پسر بودنش چقدره راستی هنوز تهوع ندارم چند روز قبل پریودم صبحا عطسه و آبریزش بینی اشک چشمم داشتم که علائم حاملگی هست بی بی چکم بعد 3 روز تاخیر مثبت شد آزمایش خونم بعد 5 روز تاخیر 1000 بود
عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای🤣 موقع دخترم 24 روز تاخیر داشتم 14 بهمن فهمیدم 17 ام سرما خوردم شدید و حالت تهوع های وحشتناک ولی الان خیلی فرق داره با اون موقع
عزیزم من هم دختر دارم هم پسر هر بارداری با هم فرق میکنه دوستم کل حالتاش مثل من بود مو به مو ولی من پ ...
جدن ینی همش الکیه
تنها چیزی ک تو من ثابت موند تمایلم به ترشیه و شوری.همین
خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
تقویم و نمک و بو و اینا چرته همش دلم برای اون بچه ی طفلک سوخت اگه دختر باشه...
چرا دقیقا دلت بسوزه؟؟؟؟
ما یه دختر که نه ملکه داریم دلمون میخواس جنسمون جور بشه