2777
2789
عنوان

بیکاری برادرم

241 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من برادرم ۲ماه بیکار شده یه جورایی هزینه زندگی پدرومادرمم با بردارمه خواهش میکنم واسش دعا کنید یه کار خوب پیدا کنه ممنون میشم واسش صلوات بفرستید منم واسه سلامتی خانواده اتون صلوات می‌فرستم 

اگه آدم معتقدی میتونه اینو انجام بده خواهر جون🙂

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

*باسلام دوستانی که به دنبال کار هستند فروشگاه افق کوروش درحال جذب نیرو میباشد* *حدالمعقول آقا با حقوق 4ونیم+700بن خرید هرماه. بیمه هم تکمیلی هم تامین اجتماعی از روز اول.حداکثر سن 33سال. مدارک کارت پایان خدمت یک ضامن معتبر. ساعت کاری در دوشیفت چرخشی 8 ساعت*

*جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ذیل تماس بگیرید*

*۰۹۳۹۱۶۴۹۱۷۴  رئوفی*

*در گروه ها پخش کنید شاید گره ایی از کار خانواده ای باز شد*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نشدم عزیزم

عکس رو میگم😀یبار دیگه نگاه کنین پیاممو

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
چی...من که نفهمیدم

الان یبار دیگه نگاه کنین

یه عکس فرستادم

ممنون عزیزم خیلی آدم معتقدی هست 

خب پس ان شالله نتیجه میگیره😍

میدونم درکت میکنم،چون این لحظه هارو منم کشیدم،تنها داداشم کار نداشت انقد دفای مقاتل خوندم با صدق دل که کارش جور شد..از خدا میخوام که هر چه زودتر روزی برادرتونو بفرسته..برای ازدواج آسان برادرم هم دعا کنید