2777
2789

دوستم میره تهران ی رستوران لاکچری  با دوست پسر ،خیلی هم ساده است نمیتونسته منو بخونه و نمیدونسته غذا ها چی هستن پیام داد ب من گفتم بگو غذا سنتی دوست داری ،بعد اونم منو سنتی داده اینم کشک و بادمجان انتخاب کرده ۶ سال داریم میخندیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کلاس فقط به اینع بگی میل ندارم یع لیوان اب فقط بیارین وتا ظهرم از گشنگی بپیچی بخودت🤣

نع بابا اگه کلاس ب این میگن پس من بی کلاس عالمم😂😂

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 
دوستم میره تهران ی رستوران لاکچری  با دوست پسر ،خیلی هم ساده است نمیتونسته منو بخونه و نمیدونست ...

جدی🤣🤣اسم رستورانه چی بود

🤣🤣🤣والا من بی کلاس تر با کسیم تعارف ندارم 🤣🤤🤤حالا یه غذای جدید بخور ک تاحالا نخوردی

درستش همینه ارع😂😂

🤣😌ترجیحنم گرون ک تا شرایطش پیش نیاد نمیتوری بخری

ن با هم سر ی چیز شرط بستیم اگه طرف مقابل ببره هر چی گفت قبول کنیم منم بیچارش کردم 🤣🤣