2777
2789
عنوان

مادرشوهر ناز نازو

594 بازدید | 22 پست

مادر شوهرم یا همون خالم الان ۱۵ روزه عمل کرده رحمش رو برداشته منم حامله ام ۷ ماههم کارگر دارم داریم بالا رو میسازیم چون ما جامون تنگه اون من کل کارشو انجام میدم کارای کارگرام هم انجام میدم ولی دیگه بریدم از صبح ساعت۷ کار میکنم تا مغربی بعدش که خانم مهمان داره یا شام میخواد بعدش مثل مرده می خوابم بنظرتون چیکار کنم اصلا این دوست خوب بشه لطفا راهنمایی کنید که جچوری دیگه نرم کاراش بکنم که سیخ بسوزه نه کباب در ضمن خیلی دلم برای پدر شوهرم میسوزه ادم خیلی خوبیه ولی اون یه افریطه تمامه هیچ خوبی هم برام نکرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نازنازو چیه،؟ خب عمل کرده نمیتونه و نباید کار کنه، شما هم که بارداری بهتره به خودت رحم کنی و کار زیاد و سنگین نکنی. 

اتفاقا از نظر من کوتاهی از پدر شوهر (به قول خودت مظلوم!) و شوهرته که شرایط شما دو نفر رو درک نمیکنن و یه فکری برای انجام کارها نمیکنن

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

بهانه جور کن گلم، بگو دکتر گفته باید استراحت کنی و زیاد تحرک نداشته باشی

تیکر بارداری نیست❤️🤍بی محابا میزنم ساز تو رندانه برقص...بی خیال غم دنیا تو جانانه برقص...چند روزی به همین بزم تو هم مهمانی...چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص!🤍🍃

دختری عروسی نداره بیاد کمکش؟؟؟ اون بنده خدا هم خب هنوز دوره نقاهتش تموم نشده، شما هم که حامله ای، کار کردن برای هیچ کدومتون خوب نیست

بهتره پدرشوهر و شوهرت دست به کار بشن

تیکر بارداری نیست❤️🤍بی محابا میزنم ساز تو رندانه برقص...بی خیال غم دنیا تو جانانه برقص...چند روزی به همین بزم تو هم مهمانی...چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص!🤍🍃
نازنازو چیه،؟ خب عمل کرده نمیتونه و نباید کار کنه، شما هم که بارداری بهتره به خودت رحم کنی و کار زیا ...

ناز نازو که گفتم باطره ادایی که در میاره مثلا حالش خوبه یکی زنگ میزنه احوالش بپرسه صداش رو بد حال میکنه 

دختری عروسی نداره بیاد کمکش؟؟؟ اون بنده خدا هم خب هنوز دوره نقاهتش تموم نشده، شما هم که حامله ای، کا ...

نه نداره دوتا پسر داره شوهرم با پدرش از صبح گیر کارگرای خونمونن شوهرم سه میاد خونه میره کار میکنه تا مغربی