2777
2789
عنوان

انگیزه بدین بهم

50 بازدید | 6 پست

وزنم نودوششه سه روزه رژیمم اول برج هشت میخام دوباره وزن کنم ولی سبز و تخم کتان و زیره سبز هم از امروز دارم مصرف میکنم از فردا میخام رژیم نه روزه شک رو بگیرم همون که سه روز اول تو هر وعده غذایی سه تا تخم مرغ آبپز بدون نون با سبزیجات و آب و چای بدون قند سه روز دوم بجای تخم مرغ سیبز مینی آبپز و یه روز سوم روزی یه سینه مرغ برا هر سه وعده 

این رژیم رو اصلا براهمه توصیه نمیکنم فقط اونایی که وزنشون بالایه لطفا امتحان کنید ممنون 

لطفا دعاکنید و بهم انگیزه بدین اول برج هشت که خودمو وزن کردم باز میام اطلاع میدم به همه برا روحیه دادن به بقیه 

من امسال عید اون لباسایی که هیچ وقت تنم نشده رو می‌پوشم و رنگ روشنم میخرم(مشکی نمیخرم که لاغر تر نشونم بده👍😍😘)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موفق باشین،شما میتونین،من ازخرداد شروع کردم،ولی این بار متفاوت عمل کردم،یه کفگیر پلو سرصاف برای خودم میریزم،خیلی آرام غذا میخورم که خوب بجوم با همون حجم کاملا سیرمیشم،شب هم نام به اندازه دو باشه کف دست،مایعات در طول روز ومیوه،به همین روش فعلا به ۷۹رسیدم،اصل مهم اینه خوب بجویم تا پیام سیری زودتر به مغز برسه!

چند کیلو کاهش داشتی تو این چندماه؟

تقریبا ۱۱،خیلی خوشحالم،اصلا خودمو ازبرنج و نون محروم نکردم،واینم بگم اهل تنقلات هم نیستم،گاه گاهی چای و با شیرینی میخورم،وتقریبا هفته ای یه بار یه غذایی که خیلی دوست دارم برای خودم جایزه گذاشتم وبیشتر میخورم مثل ساندویجی یا پیتزا