2777
2789

از دیروز ۸ تا دونه قرص سایتوتک به فاصله دوساعت هر بار دوتا یکی داخل دهن یکی داخل واژن ،استفاده کردم دیشب لرز شدید و درد دل و کمر داشتم مث یه پریودی سدید،همراه خونریزی

دیشب دوسه تا لخته خیلی کوچولو در حد یکی دوسانت دفع شد ازم،الانم رفتم دستشویی یه چیزای ریز ریز مث بافت چربی ریز تر از عدس قاطی خونا بود 

یکم زور زدم یه چیز تیره رنگ در حد یکی دوسانت ازم افتاد و رفت داخل فاضلاب 

یعنی سقط شد؟؟؟ 

دردم خیلی کمه از صبح در حد تیر کشیدن 

بنظرتون این چیزایی که میگم بقایای جنین بود؟

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براچی سقط کردی؟

بارداری قبلیم خیلی سخت و خطرناک بود،رحمم دوشاخه مشکل بود بارداری،غیر از همه اینا شرایط روحیم افتضاحه ،شرایط بچه دومم نداشتم،با مشورت با دکترم و صلاحدیدش سقط کردم

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

اره .. همون لخته هام ی قسمت هایی از بدنش بوده و ساک

یکی بود یکی نبود...اول که بود تو بودی اونی که تو قلب تو نبود من بودم..یکی داشت یکی نداشت...اون که داشت تو بودی اون که جز تو کسی نداشت من بودم یکی خواست یکی نخواست...اونی که نخواست از تو جدا بشه من بودم یکی گفت یکی نگفت...اونی که گفت دوستت دارم من بودم!!!