2777
2789
عنوان

فک کنم سقط شد،کسایی که تجربه سقط دارن بیان به لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 108 پست
بله

انشالله

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به همین چیزی که فقط با چشم تودت دیدی دفع شده اصلا اکتفا نکن،در اولین فرصت برو سونو،چون خدای نکرده کوچکترین بقایایی بمونه داخل رحم منجر به عفونت میشه

هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
بارداری قبلیم خیلی سخت و خطرناک بود،رحمم دوشاخه مشکل بود بارداری،غیر از همه اینا شرایط روحیم افتضاحه ...

بی گناه سقطش کردیی 😔 

یکی بود یکی نبود...اول که بود تو بودی اونی که تو قلب تو نبود من بودم..یکی داشت یکی نداشت...اون که داشت تو بودی اون که جز تو کسی نداشت من بودم یکی خواست یکی نخواست...اونی که نخواست از تو جدا بشه من بودم یکی گفت یکی نگفت...اونی که گفت دوستت دارم من بودم!!!
چیز سفید ندیدی بیوفته

همون ریز ریزا که میگم داخل خونا بود سفید رنگ بود مث چربی

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
بارداری قبلیم خیلی سخت و خطرناک بود،رحمم دوشاخه مشکل بود بارداری،غیر از همه اینا شرایط روحیم افتضاحه ...

افرین . خوب کردی ..دلم برا بچه سوخت .

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊
یه چیز بزرگ باید بیاد بیرون

شش هفته م اخه

در هر صورت برو سونو مطمعن بشی

میرم

😔چقد ترسناکه

امیدوارم هیچکس چه خواسته چه ناخواسته همچین مشکلی براش پیش نیاد