ببین یچیر بگم بخندی ، منم چندوقت مرتب اینه روشویی رو تمیز میکردم باز میدیدم لک آب روشه، انکار با دست پاشیده باشی ، بعد هی به شوهرم میگفتم تو میپاشی میگفت نه بابا مگه عقلم کمه هی لک کنم اینه رو ، یه روز که داشت مسواک میزد کنارش وایستاده بودم داشتم حرف میزدم دیدم مسواکش که تموم شد دهنشو شست بعد با دست آب ریخت کف باقیمانده روشویی رو هم شست ، بعد یه مشت هم آب پاشید به آینه خواست بره ،پکیدم از خنده ، گفتم دیدی کار خودت بود ، تو که گفتی مگه عقلم کمه ، دیدم خندید گفت نه می دونی اصلا دقت نکردم که این عادت رو دارم ، حالا که تو گفتی دقت کردم😂🤭
آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.