2777
2789
عنوان

بچه هااااا

30 بازدید | 4 پست

من دیشب خواب دیدم که یکی از فامیلامون که زیاد آدم جالبی نبود و تقریبا گناهکار بود اومده به خواب اصن و ابداااااا هم بهش فک نمیکردم چون صب از خواب پاشدنی یادم افتاد کیه و اومده بود یه چیزایی میگفت بچه ها مگه میشه آدم بد بیاد به خواب آدم تازه یه چیزایی هم بگه بعدشم من آخرش یادمه بهش گفتم آینده ام چی میشه برگشت بهم گفت چیزی خاصی نمیشه چرا اینو گفت اگه جن اینا نبود و فرشته خدایی بود باید با امید حرف میزد باهام اه کاش نمیدیدم این خوابو

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

تازه این آقا ۱۰ ساله فوت کردن

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

سلام عزیزم،شاید بخاطر مشغله ذهنی چنین خوابی دیدی،و گاهی بعضی خواب ها هم خود حقیقی روح اون فرد نیستن،زاده تخیلات آدمه،اگر هم واقعا روح بوده،شاید پیش خدا جایگاه خوبی داشته،انشالله که خیره خوابت،تو فکرش نرو،له خوبی تعبیرش کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم،شاید بخاطر مشغله ذهنی چنین خوابی دیدی،و گاهی بعضی خواب ها هم خود حقیقی روح اون فرد نیستن، ...

بهم خبر میداد ولی اخه عزیزم این آقا من اصن بهش فک نمیکردم صب یادم افتاد اصن این کیه

بهم خبر میداد ولی اخه عزیزم این آقا من اصن بهش فک نمیکردم صب یادم افتاد اصن این کیه

انشالله که خیره،شایدم روحشون بوده،گاهی خواب هامون حاوی پیغام هایی هستن تا ما رو از بعضی چیزا آگاه کنن