daryaaa9898 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 3248 عنوان هرکی بیداره یه توک پا بیاد 230 بازدید | 32 پست اسم پسر ایرانی شیک پیشنهاد بدین خب 🥲😍 خدایا شکرت بابت همه چیز 🥰🙏💙 1400/07/19 | 05:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91727 اینجا بنگاه ازدواج نیست الان قطع دسترسی میشی کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 15851 سلیقه ها متفاوته خودم نیما می پسندم همسرم یزدانمهر ، پرهام ، سورنا ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91727 اوه عذر میخواممممممممم فکر کردم میگی پسر خوب کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
daryaaa9898 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 3248 سلیقه ها متفاوته خودم نیما می پسندم همسرم یزدانمهر ، پرهام ، سورنا اتفاقا شوهرمم میگه سورنا 😁 خدایا شکرت بابت همه چیز 🥰🙏💙
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91727 نیماد قشنگه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 15851 اتفاقا شوهرمم میگه سورنا 😁 ای جان اسم زیباییه به نظر من هم🍁 ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
یه_مامان_شاد_و_شنگول عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 4845 سلیقه ها متفاوته خودم نیما می پسندم همسرم یزدانمهر ، پرهام ، سورنا یزدانمهرنشنیده بودم یکم سنگینه برا بچه
daryaaa9898 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 3248 ای جان اسم زیباییه به نظر من هم 🍁 خدایا شکرت بابت همه چیز 🥰🙏💙
daryaaa9898 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 3248 کارن،آرشا،سورنا کارن هم قشنگه ولی میگن توی خارج اسم دختر هم هست خدایا شکرت بابت همه چیز 🥰🙏💙
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 15851 یزدانمهر نشنیده بودم یکم سنگینه برا بچه بله درسته برای بچه مناسب نیست ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
مامانی0محمدحسین عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 9399 مانی میشه برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
دایتی عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 3466 هرمانهیمنهیرادهاکان ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢