2777
2789

دوست دارم نظرتونو بدونم اگه بشنوید یه دختر خانم تو این سن ازدواج کرده بدون اینکه چیزی از ویژگی های اخلاقیش یا... بدونید نظرتون چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا 1 ماه دیگه عروسیمه ولی همش درگیر اینم که خیلی زود بوو با اینکه خیلی منطقی و با میل خودم تصمیم گرفتم احساس میکنم از پس مدیریت یه زندگی بر نمیام😢😢

بستگی به اولویت های هر فرد داره، اگه تصمیم داری درس بخونی و تا مقاطع بالا ادامه تحصیل بدی ترجیحا الان ازدواج نکنی بهتره چون ۲۱ هم سن زیادی نیست. ولی اگه علاقه ای به این چیزا نداری یا فکر می‌کنی با وجود همسر و یک زندگی مستقل هم میتونی به اهداف و برنامه هات برسی اشکالی نداره. من خودم ۲۲ سالمه و بنظرم از لحاظ عاطفی و عقلی و توانایی مدیریت زندگی و اینا کاملا آمادگی دارم و از پسش بر میام اما چون میخوام درس بخونم فعلآ به ازدواج فکر نمیکنم.

با خود مدارا کن، تو جز خویشتن کسی را نداری 🍂 وقتی که احساس تنهایی میکنید و به تنگ آمده اید احتمال آنکه انتخاب های ضعیف تری بکنید بالا میرود؛ استیصال برای دوست داشتن آدم را به کجا که نمیکشاند! با شکم خالی به خرید نروید چون هر غذای ناسالمی را انتخاب خواهید کرد.
بستگی به اولویت های هر فرد داره، اگه تصمیم داری درس بخونی و تا مقاطع بالا ادامه تحصیل بدی ترجیحا الا ...

اتفاقا دانشجو هستم و همسرمم خیلییی پیگیره درسمه و واقعا تو این مورد خیلی حمایت میکنه ترس من از مسئولیته چون واقعا تا تمروز مسئولبت انچنانی نداشتم تو خونمون

اگه بهم نخندند میگم ایکاش 16، 17 سالگی ازدواج میکردم

چرا؟

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.