2777
2789

سلام دوستان 

ممکنه بهترین سالنها و نام فرد متخصص در زمینه فیبروز و میکرو بلیدینگ ابرو و خط چشم در تهران را بهم بگید 

اگه قیمت جدید دارید هم ممنون میشم بفرمایید 

و لطف میکنید اگه پیج اینستاگرام هم دارن بگید 

دمتون گرم

تاری بیلیر کیم قازانار کیم ییه ...ابله اودور دونیا ایچین غم ییه

کار خانم مریم حمزه ای واقعا حرف نداره

من به یکی از شعب ایشون مراجعه کردم و به پیگمنترشون اعتماد کردم

خیلی ابروهامو دوست دارم

موادشون خیلی خوبه اصلا بد رنگ نمیشه

پیشنهاد میکنم حتما به مجموعه ی ایشون مراجعه کنید

https://maryamhamzei.com/

تو سایتش میتونی نزدیک ترین شعبه به خودتو پیدا کنی نمونه کارای پیگمنتراشو ببینی و بعد هم با هماهنگی بری و از نردیک کاراشونو ببینی
اینم پیج اینستاگرامشون 

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینستاشو‌بببین من فقط دوستام اونجا رفته بودن قشنگ بودن  میگفتن خود خانم زرگریان براشون زده حالا باز بببین شاید شما مدلاشو خوشت نیومد 

❤️خدا❤️ ❤️متاهل 👩‍❤️‍💋‍👨❤️
عزیزم اینستاشو‌بببین من فقط دوستام اونجا رفته بودن قشنگ بودن  میگفتن خود خانم زرگریان براشون زد ...

ممنون

من کار تارا احمدی رو دوست دارم خیلی حرفه ایه.مبدع روش گلدبروز هست.خیلییییی کارش تمیز وطبیعی هست

ممنون اسمشون برام جدیده حتما سرچ میکنم