میخواستیم ماشین بفروشیم بهش گفتم کمتر از فلان قیمت نفروشی گفت نه . مشتری اومد رفتن بیرون آشنا دراومد و انداختنش تو رودروایسی ۳ تومن کمتر از قیمتی ک قرار بود بفروشه فروخت بعد دوساعت ک اومد گفت بحث کردیم باهم گوشیمو گرفت پرت کرد ویکم دستمو فشار داد منم سه تا کشیده زدمش . الان با دخترم رفته تو اون یکی اتاق خوابید اعصابم خرده خیلی . باردارم حوصله و اعصاب ندارم خیلی هم تاکید کردم ک ارزون نفروشی
باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
تموم شد دیگه فردا به روی هم نیارید خیلی عادی وخوش رفتار کنید
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفتهای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آنها، مخلوط زبانها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدیهای دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️
وا،برای سه تومن،ارزش نارا۸تی داشت،اونم جلو بچه!!!!نمدونم چرا خانما تایید میکنن کارت اگه نرد این کارو کرده بود الان هفت طلاقت کرده بودن تو نی نی سایت....مرد غرور داره،لطنش تو زندگی میخوری