2777
2789
عنوان

لپ تاپ . لطفا بیاید ♥️

569 بازدید | 15 پست

سلام 

من الان لپ تاپ ایسوس دارم 

ینی چند ساله باهاش کار میکنم و اوکیه . الان چند وقته باطریش فکر کنم مشکل داره که وقتی از شارژ درش میارم خاموش میشه . بعدم ویندوز ۱۰ نصب کردم روش جواب نداد . 

به نظرتون عوضش کنم یه ایسوس دیگه بگیرم ؟؟ چون از برندش راضیم کلا .

یا اینکه بدمش تعمیر کنن ولی در اون صورتم باز ویندوزش اوکی نمیشه .

نظرتون چیه ؟؟ 

شما خودتون چیه لپ تاپتون راضی هستید ؟؟

ایسوس قطعاتش وارد نمیشن

خراب بشه فاتحه اشو باید بخونی

از خود نمایندگی ایسوس تو رشت پرسیدم

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

لنوو دارم راضیم

خب ببین اگ درست میشه درست کن اگرنه یکی دیگه بخر

(کاربر جدید نیستم)   لطفا یه صلوات برای رسیدن به عشقم مهمونم کنید  همانند بُغضِ باران در نبودت گریانم ....             چ غم انگیز است پاییز و غم انگیز تر از آن قدم زدن با خیال وجود توست جانانم.....🤍🌱🖇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا باتری خراب شده 

بده باتری جدید میزارن اما حواست باشه هر باتری ک بزارن مثل باتری اصل خودش نمیشه باید بیشتر مراعات کنی 

دوما روی لپتاپ ها نمیشه هرنوع ویندوزی نصب کرد 

بعضی از لپتاپ ها فقط ویندوز ۷ یا ۸ یا ۱۰ نصب میشن 

قبلا روی لپتاپتون چ ویندوزی نصب بوده؟

سوما لپتاپت احتیاج ب تعویض نداره من جات بودم این کار نمیکردم 

اولا باتری خراب شده  بده باتری جدید میزارن اما حواست باشه هر باتری ک بزارن مثل باتری اصل خودش ...

آره خودمم دو به شکم میخواستم مدل جدیدتر بگیرم فقط 

بعدم فقط ویندوز هفت خیلی روون کار میکنه روش آره 

۱۰ نصب کردم همش خطای بلو اسکرین میداد گفتن هاردت مشکل پیدا میکنه بدبخت میشی منم دوباره ۷ ریختم .

ولی در کل چون یکم قدیمی شده میخواستم عوضش کنم واسه حدودا ۱۰ سال پیشه  

ایسوس قطعاتش وارد نمیشن خراب بشه فاتحه اشو باید بخونی از خود نمایندگی ایسوس تو رشت پرسیدم

ولی باتریش فک کنم اوکی باشه 

در کل من میخواستم مدل جدیدتر بگیرم و دو به شکم میگم همین خوب هست فقط این مشکلات جزئیو داره حیف نباشه

باتری که معمولا بعد چندسال باید عوض کنی مشکلی نیست برا ویندوز ده هم باید مشخصات سیستمتو بدونی

ویندوز ۱۰ نصب کردم خطای بلو اسکرین میداد بردم نشون دادم گفتن هاردت داغون میشه مناسب لپ تاپت نیست ولی خیلی بهتره ویندوز ۱۰

آره خودمم دو به شکم میخواستم مدل جدیدتر بگیرم فقط  بعدم فقط ویندوز هفت خیلی روون کار میکنه روش ...

الان لپتاپها خیلی گرونه 

اگر داری وسعت میرسه دوس داری عوض کنی خب بکن اما اگر بخاطر این دو مشکل میخوای خودت بندازی تو خرج ن این کار نکن اگر همچنان این لپتاپ جوابگو هس استفادش کن 

روی لپتاپت ویندوز ۱۰ نمیشه نصب کرد ۷ نصب کن 

برا منم ۷ و ۱۰ نصب نمیشه فقط ۸ قابل نصبه 

الان لپتاپها خیلی گرونه  اگر داری وسعت میرسه دوس داری عوض کنی خب بکن اما اگر بخاطر این دو مشکل ...

آره گرونه ولی مشکلی ندارم 

گفتم خیلی دو دلم میگم لپ تاپ خوبیه بیشتر مشکلم سر ویندوز ایناست حیف نباشه عوضش کنم یه چیزی بگیرم بدتر از این بشه .

الان ۷ دارم ولی با ۱۰ خیلی اوکی تر بودم و امکاناتش عالی تر بود 

سیستمت چیه؟ من رو ضعیفترین سیستم نصب کردم اوکیه

نصب شدنشو که میشه ولی لپ تاپ واسه ۱۰ سال پیشه یکم قدیمیه برای همین خیلی خوب کار نمیکنه روش ویندوز ۱۰ . خطا که میداد خیلی ترسیدم سریع رفتم ۷ نصب کردم دیگه مشکلی نداشت