2777
2789

منم مثل شما تنها بودم بعد بایکی از خانومای همسایه ارتباط گرفتم و درددل کردم خیلی حس خوب و سبکی داشتم اون روز اما فقط برای چند لحظه 

...

چون دیگه اون خانوم روزی نبودش که درددلامو به روم نیاره و دقیقا در اون قسمتهای زندگی که من نقطه ضعف و گرفتاری داشتم بهم فخر فروشی نکنه.. 

نمیدونم همیشه اینطوریه یا هستن کسانی که فقط گوش شنوا و غمخوارت باشن و دلداریت بدن.. 

نمیدونم 

ما که یک عمری همه رو دلداری داریم و گوش درددل هاشون بودیم.. 

مثلا اگه برادر بود و میخواست پشتیبان مون باشه اومد و اون پشتمون پناه گرفت.. ماهم شدیم دلگرمیش.. 

بگذریم همین یکبار فقط خواستیم ماهم حس کنیم یکی هست که براش مهمیم که اینطوری شد.. 

فهمیدم نگفتنش بهتره.. خیلیم بهتره.. 

میشه همیشه فقط بنویسی و مخاطب نوشته ات خودت باشی یا بزاری گوشه ی دلت بمونه.. 

قشنگترش اینه که باخدا درددلتو بگی بمونه تاابد بین خودتو خدا... 

هم آروم میگیری 

هم کسیه که میتونه مشکلتو حل کنه 

هم باآغوش باز تورو می‌پذیره 

هم اینکه هیچوقت هیچوقت هیچوقت به روت نمیاره کی بودی و چیا از سرت گذشت.. 

شماهم تجربه تونو تلخ یا شیرین بهم بگین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این روزا پر حرف شدم تا مرز ترکیدن  کسی که بهش اعتماد کنم و بگم ندارم  قبلاً می‌نوشتم ...

عزیزم اینجوری ادامه نده باخدا حرف بزن 

خوبیش اینه که موقع کار کردن و حتی اگه تو دلتم باهاش حرف بزنی میشنوه و اجابت میکنه.. 

خودتو خالی کن بگو حرفای دلتو 

میدونی حتی تو این سایت هم یک نفر به روم اورد که تواگه خیلی کارت درسته برو مشکلات خودتو حل کن و من تصمیم گرفتم دیگه هیچ جایی نظر ندم توهیچ تاپیکی.. 

من وقتی دلم خیلی میگیره میرم پول میدم به مشاور میشینم سییییر حرف میزنم باهاش

اخی عزیزم خوبه اما این بخشش درد داره که اون بخاطر دستمزدی که ازت گرفته داره بهت گوش میکنه نه بخاطر تو.. واین وسط احساسی وجود نداره.. 

من

امروز با زنداییم که باهاش درد ودل میکردم

وبقول خودش دوستم بود

هرچی از دهنش در اومد بارم کرد

تف به ذات آدمای بد

عبرت گرفتم که دیگه دردمو به هیچکی نگم

به هیچکس

در آیینه زنی می بینم....زیبا، سرسخت، مغرور و تنها،عجب قدرتی دارد چشمانش…..این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!
عزیزم اینجوری ادامه نده باخدا حرف بزن  خوبیش اینه که موقع کار کردن و حتی اگه تو دلتم باهاش حرف ...

اره میفهمم 

مثلا یکبار از دل پرم آخر پیش مامانم گریم گرفت یکم گفتم 

من درکل خیلی تو دارم کم پیش میاد حرف بزنم 

ولی همون ک از دهن در رفت حالا شده بلا جونم 

البته مادرم از روی دلسوزی مثلا یک حرفایی زد بعدش اما نمیدونم پشیمون شدم 

من امروز با زنداییم که باهاش درد ودل میکردم وبقول خودش دوستم بود هرچی از دهنش در اومد بارم کرد ...

واقعا حس خیلی بدی داره اعتماد کنی و اینطوری باهات برخورد بشه یعنی دقیقا نمک میپاشن رو زخم ادم