2777
2789

۴روزه کرونا گرفتیم منو همسرم و بچه ۱۴ ماهه م

خداروشکر بچه م خوبه فقط تب داش که رفع شده 

شوهرم بهتره

من سرفه و تب و آبریزش بینی داشتم تا دیروز, 

ولی امروز فقط سرفه و از همه بدتر موقع قورت دادن بزاق دهان یا غذا و نوشیدنی گلوم انگار زخمه خیلی درد میکنه😣😣

چیکار کنم?? خیلی اذیت میشم😣😣

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر عفونی براتون تجویز کرد? برا سوزش گلو خوبه??

نه آنتی بیوتیک دائماً پزشکا تاکید می کنند تو دوران کرونا مصرف نکنید باعث تضعیف سیستم ایمنی می شه   ممکنه ویروس بهت غلبه کنه خدای نکرده   باهمون درمان خانگی که دوستمون گفتند درمان کن

دیفن هیدرامین رو قرقره کنید بعد قورت بدید عااالیه، من هفته ی پیش قرنطینه م تموم شد واقعا دوران سختی بود، بخور بابونه هم عالیه، پروتئین بخورید تا ضعیف نشید

گاهی با صددرصد میشه همه چیو باخت گاهی با ی درصدم میشه زندگی رو ساخت  
دکتر عفونی براتون تجویز کرد? برا سوزش گلو خوبه??

تب و بدن درد و سرفه و گرفتگی بینی داشتیم گلو درد نداشتیم سردرد داشتیم پزشک عمومی برا من و همسرم و پسرم انتی بیوتیک داد یک هفته بعد خوب شدیم ، مسکن و سرماخوردگی هر ۸ ساعت میخوردیم دخترم فقط تب داشت به اون نداد ولی کلا همش میخوابیدن من نگران بودم همش بیدار بودم 

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘