2777
2789
عنوان

به پاش افتادم که نره!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شدی ها شوهرت بود جدا شدی ؟ 

نه شوهرم نشده بود ولی رفت.....

تا یه حدودی باهم پیش رفته بودیم و نامزد بودیم 

هنوزم برام سواله که چرا...... معلوم بود دل خوشی به زندگیش نداره و با خوشحالی هم همه چی بهم نخورد و با غم رفت ولی....

نمیدونم چی بگم حس میکنم خانوادش تحت  فشار گذاشتنش ولی نمیدونم چه فشاری بهش آوردن و با چه حقه ای قانعش کردن

ناراحت نباش عزیزم من میدونم منظوری نداشتی اشکالی نداره  خدای ما از نیات ما با خبره

نه عزیزم ناراحت نشدم

ایشالا هممون به ارامش و خوشبختی برسیم

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
نه شوهرم نشده بود ولی رفت..... تا یه حدودی باهم پیش رفته بودیم و نامزد بودیم  هنوزم برام سوال ...

فکر کنم مادرش براش دعا می‌گرفت......

آخه همش یه  لیوان بزرگ چایی می‌آورد واسش..... یه لیوان جدا از همه و هی بهش میگفت چایی بخور چایی بخور 

هر وقت چایی می‌آورد فقط برای این می‌آورد و خودش یا بقیه نمی‌خوردن 

فک کنم با دعا و جادو گولش زدن

نه شوهرم نشده بود ولی رفت..... تا یه حدودی باهم پیش رفته بودیم و نامزد بودیم  هنوزم برام سوال ...

ولش کن خواهرم رفتنی رو بزار بره بخدا منم 10 سال زندگی کردم باهاش با دوتا بچه دل رفت اول وایستادم درستش کنم درست نشد خودشم گفتم بره چون رفتنی بود خیانت میکرد کتک میزد زندونی میکرد خرجی نمیداد بچه ها مو برداشتم زدم بیرونواز اون خونه

ولش کن خواهرم رفتنی رو بزار بره بخدا منم 10 سال زندگی کردم باهاش با دوتا بچه دل رفت اول وایستادم درس ...

چی بگم قربونت هرکی یه شرایط سختی واسه خودش داره و بديش اینه که هر کی هرچیزی تو زندگیش تجربه کرده مختص خودشه شاید شبیهش پیدا بشه اما عینش نه!!!!!!!!

هر کسی فقط خودش میدونه داره چه زجری میکشه