هیچی به اندازه جاری زشت به آدم اعتماد بنفس نمیده با خودمعهد بستمبه هیچعنوان داخل تاپیک های ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخهجدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بیشعور زودتر منقرض میشد🤣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جنگ کجا بود آخه شوهرت شلوارش دوتا شده میخواد بره جای دیگهه😁
شوخ و مسخره😁 ....تی جان قوربان😁🤥...در مورد خودم بگم چون نمیشه عکس گزاشت والا من چون این سایتم زشت نیستم برار بیکارم نیستم کمتر تهمت بزنید جان شیمی مار ...خدارو شکر انقدی قیافه و اندامم خوب هس که زخمی کنم طرفو😉اهل خودستایی نیستم ولی ده مجبورم اینجا فک میکنن ما سرو مچه ناریم که اینجاییم بیتربیت ها😁😁😁 درضمن ورزشکارم ایسم ...والسلام
جنگ کجا بود آخه شوهرت شلوارش دوتا شده میخواد بره جای دیگهه😁
ای بابا شماها چقدر شوخید! الانم داشت شبکه افق توضیح میداد ک آدربایجان گفته میخوام مرزها برگرده ب آخرین معاهده دوران میر پنج! الانم شاید نشون بده هنوز ، من دیگه دل دیدن نداشتم